Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 2-4 Aralık

01.12.2022 - 21:24

Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 2-4 Aralık

İzleme listesi Dünya Kupası, Euroleague, NBA ve BSL noktasında sıkışıp kalmış vaziyette. Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar 2-4 Aralık listesinde araya bir de boks karşılaşması ekledik. Haftanın izlemeye değer maçlarında ağırlık ise Dünya Kupası’nda.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü Dünya Kupası’nda grup aşamasını tamamlıyoruz. Araya ise Euroleague’den kritik bir mücadele alıyoruz.

18.00 Gana-Uruguay: Gana kaybetmediği senaryoda muhtemelen bir üst tura adını yazdıracak. İyi bir görüntü vermeyen Uruguay ise kazanmak zorunda. Grubun en kritik maçının adresi, TRT Spor.

20.45 Fenerbahçe Beko-Real Madrid: İnanılmaz bir seri ile yoluna devam eden Fenerbahçe Beko, güçlü Real Madrid’i konuk ediyor. Real Madrid’in oyunu Virtus Bologna mağlubiyeti sonrasında biraz daha gelişti. Euroleague'de 5 maçtır kazanıyorlar ve bu zorlu deplasmanda da kazanmayı hedefliyorlar. Haftanın en kritik Euroleague karşılaşmasını, S Sport ve S Sport Plus’tan takip edebilirsiniz.

22.00 İsviçre-Sırbistan: Grubun geri kalan bölümünde beklentilerin gerisinde kalan Sırbistan, İsviçre ile karşılaşacak. İsviçre muhtemelen 1 puana grupta ikinciliği alacak. Sırbistan ise kazanmak zorunda. Karşılaşma öncesinde yapılan açıklamalarda iki tarafın da birbirinden haz etmediği görülüyor. 2018 yılında gol atan İsviçreli oyuncular Arnavutluk bayrağındaki çift başlı kartal sembolünü yapmıştı. Sırbistan ise Xhaka ve Shaqiri’nin bu yüzden ceza almasını istemişti. İki ekip 4 yıl sonra yine Dünya Kupası grup aşamasında karşılaşıyor. Gergin geçmeye aday bu mücadelenin adresi, TRT Spor.

1 spor ekranı 1.12.22.jpg      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü BSL ile açıyor ve ardından Dünya Kupası’nda ilk çeyrek finalistleri belirliyoruz. Günün öne çıkan maçları şu şekilde:

15.30 Türk Telekom-Tofaş: Türk Telekom, oynadığı basketbolla şu an için BSL’ye damga vuruyor. Akıcı oyun oynamaları sayesinde sorunsuz görünen Türk Telekom, bu maçı da kazanmayı hedefliyor. Tofaş ise toplam 4 maçtır kaybediyor. Onlar da olumsuz seriyi tersine çevirmeye çalışacak. Günün BSL’de en keyifli maçını, beIN Sports 5 ekranlarından izleyebilirsiniz.

18.00 Hollanda-ABD: Hollanda grubu lider tamamlamasına rağmen oynadığı oyunla hayal kırıklığı yarattı. Ayaklarını betona bağlamış gibi oynuyorlar ve bu da izleyicileri bir hayli zorluyor. ABD ise Hollanda’nın neredeyse tam tersi. Özellikle 2026 Dünya Kupası’nda iddialı olacaklarının sinyallerini veriyorlar. Burada da sürpriz yapmaya çalışacaklar. Keyifli geçmesi beklenen bu mücadelenin adresi TRT 1.

22.00 Arjantin-Avustralya: İlk maçlar sonrasında iki ekibin de üst tura çıkması aslında sürpriz oldu. Arjantin, inanılmaz gergindi ve işler kötü gidince bocalayacağının sinyallerini verdi. Avustralya ise sınırlı bir takım görüntüsündeydi. İki takım için de aynı durumlar geçerli olsa da Arjantin son maçta daha iyi bir oyun oynamayı da başardı. Çeyrek finale yükselmeyi hedefleyen iki ekibin bu keyifli kapışması, TRT 1’de.

2 spor ekranı 1.12.22.jpg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününe bir boks maçıyla başlıyoruz. Ardından yine Dünya Kupası için Katar’a uzanıyoruz.

00.30 Tyson Fury-Derek Chisora: Fury kemerlerini korumak için Chisora ile karşılaşıyor. Daha önce iki kez yendiği Chisora’yı bir kez daha mağlup etmek için ringde olacak. Öte yandan dövüşme motivasyonu ile ilgili geçtiğimiz günlerde uzun bir röportaj verdi. Dövüşmediği dönemde aklının sürekli intiharda olduğunu ve depresif düşüncelerden uzaklaşmak için dövüşmesi gerektiğini dile getirdi. Bu maçı kazandıktan hemen sonra yeni yılın başlarında bir maça daha çıkabileceğini açıkladı. Ağır sıkletin en başarılı isimlerinden Fury ile son dönemde çok iyi bir görüntü vermese de tehlikeli isimlerden Chisora arasındaki mücadele, S Sport Plus’ta.

18.00 Fransa-Polonya: Son maçta yedek ağırlıklı çıkıp kaybeden Fransa, bir üst tura çıkan takımlar arasında en kötü görüntüyü veren Polonya ile çeyrek final için karşılaşıyor. Polonya’nın çağ dışı savunma yaptığı ve kontra atak bile yapamadığı oyunu bu maçta da sürdürmesi bekleniyor. Ancak Fransa’nın erken bir golü Polonya’nın da zincirlerinin kırılmasına sebep olabilir. Dünya Kupası son 16 turu maçı, TRT 1’de.

22.00 İngiltere-Senegal: Potansiyeli yüksek olsa da oyun açısından sorunları olduğu görülen İngiltere, Afrika’nın Fas ile beraber en yetenekli kadrosu Senegal ile karşılaşıyor. Senegal’in ön taraftaki hızlı oyuncuları, İngiltere’nin kontrollü bir oyunu benimsemesine sebep olabilir. Öte yandan yine erken bir gol farklı bir maç izlememizi sağlayabilir. Mücadelenin adresi, TRT 1.

3 spor ekranı 1.12.22.webp         

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında TFF 1'inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadele Sports TV ekranlarında olacak.

beIN Sports Haber Cumartesi 18.00’deki Bursaspor-Büyükçekmece ve Pazar 18.00’deki Gaziantep Basket-Fenerbahçe Beko maçlarını şifresiz yayınlayacak.

Dünya Kupası heyecanı son 16 turu maçlarıyla TRT 1’de yaşanacak.

A Spor, Cumartesi günü Trabzonspor-Hull City karşılaşmasını ekranlara getirecek.

Dijital platformlar ise basketbol ve voleybol ağırlıklı yayın yapıyor. İzlenebilecek şifresiz maçlar şu şekilde:

  • Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF TV YouTube
  • Türkiye Basketbol 1'inci Ligi: TBF TV YouTube
  • Basketbol 2'nci Ligi: TBF TV YouTube
  • TVF Kadınlar 2'nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Kadınlar 1'inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Erkekler 2'nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Erkekler 1'inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • Kadınlar Basketbol 1'inci Lig: TBF TV YouTube