İspanya Kral Kupası ve İspanya Süper Kupası Tivibu Spor’da

02.12.2022 - 13:06

İspanya Kral Kupası ve İspanya Süper Kupası Tivibu Spor’da

İspanya Kral Kupası ve İspanya Süper Kupası Tivibu Spor’da futbolseverlerle buluşuyor. Geçtiğimiz sezon da karşılaşmaları ekranlara getiren Tivibu Spor, 2022/23 sezonunda yine maçları yayınlayacağını duyurdu. İkinci tur maçlarından itibaren karşılaşmaların Tivibu Spor’dan yayınlanması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon yerel kupaların yayın haklarını alarak dikkat çeken Tivibu Spor, sezon başında yeniden FA Cup’ı yayınlayacağını duyurmuştu. Benzer bir yayın politikası izleyeceği tahmin edilen Tivibu Spor, Copa del Rey ilk tur maçlarını yayınlamaması, kupanın yayıncısının değiştiğini düşündürttü. Geçtiğimiz saatlerde Tivibu Spor Twitter hesabından yapılan paylaşımsa yayıncının yeniden Tivibu Spor olduğunu gözler önüne serdi.

İkinci Turdan İtibaren Yayınların Başlaması Bekleniyor

İspanya Kral Kupası’nda geçtiğimiz aylarda ilk tur maçları oynandı ve Tivibu Spor bu karşılaşmaları yayınlamadı. Ligler başlamadan hemen önce 20 Aralık’ta Copa del Rey ikinci tur maçları oynanacak. Tivibu Spor’un bu maçlarla yayınlara başlaması bekleniyor.

Başarılı spor kanalı Tivibu Spor, İspanya Kral Kupası ve İspanya Süper Kupası yayın haklarını aldığını Twitter’dan yaptığı paylaşımla duyurdu. Tivibu Spor’un konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

İspanya Kral Kupası ve İspanya Süper Kupa heyecanı sezon boyunca Tivibu Spor'da🏆


Tivibu Spor Daha Fazla Yayınla Sporseverlere Ulaşıyor

Geçtiğimiz sezon Bundesliga yayın haklarını alarak dikkatleri üzerine çeken Tivibu Spor, spiker kadrosunu da Ercan Taner ile güçlendirmişti. Maç yayınlarının sayısını arttırmak isteyen Tivibu Spor, geçtiğimiz aylarda FA Cup maçlarının yayın haklarını aldığını duyurdu. Bu hamlenin ardından 2022/23 sezonunda İspanya Kral Kupası ve İspanya Süper Kupası maçlarının Tivibu Spor’da olacağı açıklandı.

Futbol içeriklerini arttıran Tivibu Spor, basketbol ve voleybolda da atılımlar yaptı. İki sezondur FIBA Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını yayınlayan Tivibu Spor, bunun yanında CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi yayın haklarını da aldı. Ligde mücadele eden temsilcilerimizden Fenerbahçe Opet ve Vakıfbank’ın karşılaşmaları yeni sezonda Tivibu Spor’da olacak. Hız kesmeden yoluna devam eden Tivibu Spor’un sürprizleri sürdüreceği tahmin ediliyor.