BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes-Olympiakos 1 Aralık S SPORT LİNK

01.12.2022 - 16:43

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes-Olympiakos 1 Aralık S SPORT LİNK

Eurolig’de nihayet toparlanma sinyalleri veren Anadolu Efes, yakaladığı seriyi Olympiakos maçı ile sürdürmek istiyor. Son iki sezonun şampiyonu olan Efes’in taraftarıyla buluşacağı zorlu Olympiakos müsabakası bu akşam saat 20.30’da başlayacak. Maç öncesi basketbol tutkunlarının öne çıkardığı aramalar genel olarak şu şekilde: Anadolu Efes maçı izle, Olympiakos maçı izle, Anadolu Efes Olympiakos canlı izle, Anadolu Efes Olympiakos canlı maç izle, Anadolu Efes Olympiakos maç izle, Anadolu Efes Olympiakos bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça dair merak edilen pek çok sorunun yanıtını içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

ANADOLU EFES OLYMPİAKOS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

efes istatistik

Anadolu Efes-Olympiakos Maçı Canlı Yayın Linki

Anadolu Efes Olympiakos İzleme Linki Anadolu Efes ve Olympiakos takımlarını karşı karşıya getirecek olan maça Sinan Erdem Spor Salonu ev sahipliği yapıyor. Maçı S Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

Anadolu Efes-Olympiakos Maçı Canlı Takip

Anadolu Efes, ligin en zorlu takımlarından biri olan Olympiakos’u yenerek galibiyet serisini 4’e çıkarmak istiyor. Temsilcimizin sınavını Eurolig resmi sitesinden takip edebilirsiniz.

ANADOLU EFES OLYMPİAKOS MAÇI CANLI TAKİP

Efes, Üç Maçtır Kazanıyor

 efes micic clyburn

Anadolu Efes, nihayet son 2 sezonun şampiyonu olduğunu herkese hatırlatmaya başladı. Larkin’in sakatlığından son derece olumsuz yönde etkilenen ve bu süreçte bir nebze savrulan Efes, o kabus dolu dönemi atlatmış görünüyor. Takım aldığı galibiyetlerle yavaş yavaş form tutmaya başlıyor. Son 3 maçını da galibiyetle kapatan Efes, özellikle çift maç haftasında Milano ve Bologna gibi iki zorlu deplasmanı kayıpsız atlatmanın gururunu yaşıyor. Alınan bu sonuçlar sayesinde Efes yeniden üst sıralara tırmandı. Takım elbette şu an olması gereken sıranın çok gerisinde. Bu nedenle halihazırda ritim bulmuşken kazanmaya devam etmek zorunda. Efes’te son maçlarda Clyburn ve M’Baye’nin maçlara ağırlık verdiğini görüyoruz. Özellikle de Clyburn, takıma yaz döneminde katılmasına rağmen son derece hızlı bir şekilde adapte olmayı başardı. Bu arada Efes, hafta sonunda Manisa deplasmanından 74-95’lik sonuçla döndü.

Maç Öncesinde Simon Onurlandırılacak

 simon

Anadolu Efes, Olympiakos maçından önce Sinan Erdem Salonu’nda çok özel bir törene imza atacak. Takımın son dönemdeki başarılarda çok önemli bir rolü olan efsane oyuncu Simon, Efes yönetiminin özel davetiyle İstanbul’a geldi. Maçtan önce Simon’un 44 numaralı forması salona asılacak. Simon bu akşam maçtan hemen önce, çok az oyuncuya kariyerinde nasip olabilecek bir jest ile karşılaşacak. 44 numaralı Hırvat oyuncu, bilindiği üzere oynadığı dönemde Efes taraftarlarının en çok sevdiği oyuncular arasında yer alıyordu. Simon, Efes’ten ayrıldıktan sonra ülkesinin takımlarından olan Cedevita’ya transfer olmuştu.

Olympiakos’un Zirve İnadı Sürüyor

 olympiakos maç afişi

Yunanistan temsilcisi Olympiakos, geçen sezon final four aşamasında Efes karşısında son derece kalp kırıcı bir yenilgi almıştı. Micic’in son saniyede attığı basketle Eurolig macerasına nokta koyan Olympiakos, bir anlamda o maçın rövanşına çıkıyor. Sloukas’ın liderliğinde çok başarılı bir sezon geçirmesine rağmen bunu şampiyonlukla taçlandırmayan takım, bu sezona da oldukça etkili girdi. Olympiakos, zirvede yer alan Fenerbahçe Beko’yu haftalardır yakından takip ediyor. Şu anda Fenerbahçe Beko ile aralarında 2 maçlık bir fark oluşmuş durumda. Yunan temsilcisi şu ana dek sadece Maccabi ve Valencia’ya kaybetti. İki maçın da oldukça yakın skorlarla bittiğini de anımsatalım. Olympiakos’un tipik inatçı oyun kimliğini Efes maçında da görmemiz olağan. Son hafta kendi salonlarında Alba Berlin’i 86-76 gibi net bir skorla yenmişlerdi. O maçta Vezenkov’un 24 sayılık üst düzey performansı galibiyette etkili olmuştu.