Trabzonspor’un Hazırlık Maçları S Sport Plus’tan A Spor’a Alındı

30.11.2022 - 21:18

Trabzonspor’un Hazırlık Maçları S Sport Plus’tan A Spor’a Alındı

Trabzonspor, üç hazırlık maçı yapacağını duyurmuş ve bu mücadelelerin S Sport Plus’tan yayınlanacağı açıklanmıştı. Trabzonspor’un hazırlık maçları S Sport Plus’tan A Spor’a alındı. Hull City, Crystal Palace ve Kasımpaşa maçlarını A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

S Sport Plus, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor’un hazırlık maçlarını yayınlayacağını duyurmuştu. Yapılan açıklamada Antalya’da Hull City ve Crystal Palace ile oynanacak maçların adresi S Sport Plus olacaktı. Ancak geçtiğimiz günlerde S Sport Plus, bu karşılaşmaları yayın akışından çıkardı. Yeni yayıncı ise Trabzonspor’un yaz döneminde de hazırlık maçlarını ekranlara getiren A Spor oldu. Karşılaşmaları A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Antalya’da İki Maç Oynanacak

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor, yeni sezona beklentilerin gerisinde bir başlangıç yaptı. Buna rağmen zirve yarışından kopmayan Trabzonspor, Antalya’da iki hazırlık maçı yaparak hazırlık maçlarına başlayacak. 

Trabzonspor’un ilk rakibi Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City. Championship’te kümede kalma savaşı veren Hull City ile Trabzonspor arasındaki hazırlık maçı, 3 Aralık 16.00’dan itibaren A Spor’da futbolseverlerle buluşacak.

Trabzonspor, ikinci hazırlık maçında Crystal Palace ile karşılaşacak. 7 Aralık 19.00’daki mücadele de A Spor’dan naklen yayınlanacak.

Trabzonspor 10 Aralık 19.00’da Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak. Bu mücadelenin de A Spor ekranlarından yayınlanması bekleniyor.

1 ts 1.12.22      

Fenerbahçe Maçıyla Lige Dönecek

Son şampiyon Trabzonspor, Dünya Kupası öncesinde ligde oynadığı maçlarda beklentilerin gerisinde kaldı. Son resmi karşılaşmada Ankaragücü’ne konuk oldu ve öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. Sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kalan Trabzonspor, ara sonrasında bir seri yakalamak istiyor. Dünya Kupası arasından sonra Trabzonspor, iç sahada Fenerbahçe ile karşılaşacak. Maçı kazanması durumunda zirveye yaklaşacak Bordo Mavililer, bu mücadelenin öncesinde iki hazırlık maçına çıkacak.

Trabzonspor’un Hull City ve Crystal Palace maçlarının ardından Kasımpaşa ile bir maç daha yapması bekleniyor. 10 Aralık’ta Kasımpaşa ile karşılaşacak Trabzonspor’un bu maçı nerede oynayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Fenerbahçe karşılaşması öncesinde Trabzonspor’un oynayacağı Hull City, Crystal Palace ve Kasımpaşa karşılaşmalarını A Spor’dan takip edebilirsiniz.