BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Rayo Vallecano 30 Aralık S Sport LİNK

30.11.2022 - 16:29

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Rayo Vallecano 30 Aralık S Sport LİNK

Dünya Kupası’ndan dolayı liglere verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen lider Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında Rayo Vallecano ile karşılaşıyor. Özel maç, bu akşam saat 20.00’da başlayacak. Maç öncesi dikkat çeken aramalar şu şekilde sıralanıyor: Fenerbahçe maçı izle, Vallecano maçı izle, Fenerbahçe Vallecano canlı izle, Fenerbahçe Vallecano canlı maç izle, Fenerbahçe Vallecano maç izle, Fenerbahçe İstanbulspor bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle. Müsabakaya dair tüm gelişmeleri içeriğimizde bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE-VALLECANO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Vallecano S Sport Maç Görseli

Fenerbahçe-Vallecano Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe- Vallecano İzleme Linki Spor Toto Süper Lig’in lideri Fenerbahçe, İspanya’nın Rayo Vallecano takımı ile kozlarını paylaşıyor. Keyifli maçı S Sport ve S Sport Plus sayesinde izlemeniz mümkün.

Fenerbahçe-Vallecano Maçı Canlı Takip

Ara sonrasına sağlam dönmek isteyen sarı lacivertli ekip ile Vallecano arasındaki maça Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi ev sahipliği yapıyor. Maç takibi yapmak isteyenler FB TV yayınından faydalanabilir.

FENERBAHÇE VALLECANO MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe İlk Sınavına Çıkıyor

fenerbahçe antrenman

Fenerbahçe, dünyanın en büyük futbol organizasyonu olan Dünya Kupası için verilen arada ilk hazırlık maçına çıkıyor. Bu dönemde güçlü takımlarla oynama ve kendini test etme şansı bulacak olan takımda Belçika Milli Takımı’nda forma giyen Batshuayi ve Ekvador Milli Takımı ile şu ana dek kupada 3 gole imza atan Valencia yer almıyor. Öte yandan sakatlık problemi olan birçok ismin antrenmanlara başladığı görülüyor. Jesus, sakatlık problemini atlatan Peres konusunda ise çok aceleci davranmak istemiyor. Fenerbahçe ve Vallecano arasındaki maç, Kulüpler Birliği Vakfı’nın öncü olduğu turnuva kapsamında oynanacak. Aynı turnuvada Galatasaray ve Villarreal de yer alıyor. Bu maç için Fenerbahçe şu ana dek yaklaşık olarak 15 bin bilet satmayı başarmış durumda.

Takım 6 Aralık’ta Kamp Yapacak

 fenerbahçe hazırlık maçı

Ligde ilk dönemi lider kapatan Fenerbahçe’de keyifler yerinde. Takım ligin en çok gol atan ve en çok puan toplayan takımı durumunda. Takım 25 Kasım’da İstanbul’da başladığı hazırlıklarına daha sonraki süreçte Antalya’da devam edecek. Kulüp yönetimi, kamp programının 6-10 Aralık arasında olacağı belirtildi. Öncesinde Fenerbahçe, İstanbul’da Vallecano haricinde Villarreal takımıyla da bir hazırlık maçı yapacak. Aynı şekilde takımın Antalya’da da en az 2 hazırlık maçı daha planlaması bekleniyor. Fenerbahçe ara sonrası ilk resmi maçına kupadaki İstanbulspor maçı ile çıkacak.

Vallecano 7 Maçtır Kaybetmiyor

 vallecano maçı hazırlık maçı

Rayo Vallecano, İspanya La Liga’da fark yaratan bir oyun oynamayı sürdürüyor. Bir önceki sezonu 12’ni basamakta tamamlayan Rayo, bu sezona çok daha iddialı girmeyi başardı. Şu ana dek oynanan 14 La Liga maçında toplamda 6 galibiyet ve 4 beraberlik alan takım, üst sıraları zorlamayı sürdürüyor. Vallecano 8 Ekim tarihinde oynadığı ve Almeria’ya 3-1 kaybettiği maçtan sonra hiç kaybetmedi. Bu periyotta kendi sahasında Real Madrid’i de 3-2 yenmişlerdi. Son resmi maçında ise İspanya Kupası’nda alt lig takımlarından Mollerussa’yı deplasmanda 3-1 ile geçti. Rayo Vallecano; Trejo Oscar, Falcao, Bebe ve Palazon Isi gibi etkili isimleri kadrosunda barındırıyor.