ACH Ljubljana-Ziraat Bankkart CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi Maçı A Spor’da

30.11.2022 - 13:29

ACH Ljubljana-Ziraat Bankkart CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi Maçı A Spor’da

Türkiye’yi CEV Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Ziraat Bankkart, üçüncü maçında ACH Ljubljana’ya konuk oluyor. CEV Şampiyonlar Ligi’nde kritik mücadele, A Spor’dan naklen yayınlanıyor. Bugün 20.00’deki ACH Ljubljana-Ziraat Bankkart maçını, A Spor’dan takip edebilirsiniz.

Ligde yeni sezona iyi bir giriş yapan Ziraat Bankkart, CEV Şampiyonlar Ligi’nde beklentilerin uzağında kaldı. Bir üst turu hedefleyen Ziraat Bankkart’ın gruptaki üçüncü maçında rakibi ACH Ljubljana olacak. Temsilcimiz açısından oldukça kritik mücadele, A Spor’dan ekranlara gelecek. Bugün 20.00’deki mücadeleyi, A Spor’dan takip edebilirsiniz.

A Spor Twitter’dan Duyuruyu Yaptı

CEV Şampiyonlar Ligi’nin yayın hakları bir süredir S Sport Plus’ta. Buna karşılık bazı karşılaşmaların şifresiz yayınlanmasına olanak tanıdıkları biliniyor. Bugün de yayın akışının dolu olması sebebiyle yayının A Spor’a verildiği tahmin ediliyor. A Spor da maçın ekranlara getirileceğini Twitter hesabından duyurdu.


Bugün 20.00’de başlayacak ACH Ljubljana-Ziraat Bankkart maçıyla ilgili A Sporun yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

ACH Volley Ljubljana 🆚 Ziraat Bankkart 🏐 CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi 3. hafta karşılaşması, bu akşam saat 20.00'de A Spor'da! 📺


Ziraat Bankkart İlk Galibiyetini Arıyor

Türkiye’yi CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Ziraat Bankkart, turnuvada oynadığı ilk iki maçı kaybetti. Grupta son sırada yer alan Ziraat Bankkart, hafta sonu ligde Halkbank’ı yenerek moral buldu. Bir üst turu hedefleyen Ziraat Bankkart, bu zorlu deplasmandan galibiyet çıkarmak zorunda.

Rakip Ljubljana ise iki maçta bir galibiyet aldı. Temsilcimiz gibi bir üst turu hedefleyen Ljubljana, son 5 resmi maçını da kazandı. Seriyi devam ettirmek isteyen Ljubljana, kazanarak Ziraat Bankkart’ı devre dışı bırakmaya çalışacak.
CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi grup aşamasının üçüncü maçında Ziraat Bankkart, ACH Ljubljana’ya konuk oluyor. ACH Ljubljana-Ziraat Bankkart mücadelesini, bugün 20.00’den itibaren A Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.