BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş Emlakjet-Fenerbahçe Beko 29 Kasım BEIN LİNK

29.11.2022 - 16:32

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş Emlakjet-Fenerbahçe Beko 29 Kasım BEIN LİNK

Avrupa’nın net şekilde en formda ekibi olan Fenerbahçe Beko, Galatasaray Nef maçının ardından bu sefer de Beşiktaş Emlakjet deplasmanına gidiyor. Fazla dinlenme şansı bulamayan Fenerbahçe Beko ile Beşiktaş Emlakjet arasındaki karşılaşma bu akşam saat 20.00’da başlayacak. Maçtan önce gerçekleşen popüler aramalar şu şekilde sıralanıyor: Fenerbahçe Beko maçı izle, Beşiktaş Emlakjet maçı izle, Beşiktaş Emlakjet Fenerbahçe Beko canlı izle, Beşiktaş Emlakjet Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Beşiktaş Emlakjet Fenerbahçe Beko maç izle, Beşiktaş Emlakjet Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Canlı yayın bilgileri ve güncel gelişmeler şimdi sizlerle!

BEŞİKTAŞ EMLAKJET-FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe beko maç afişi beşiktaş

Beşiktaş Emlakjet-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki&

Beşiktaş Fenerbahçe Beko Linki Fenerbahçe Beko ve Beşiktaş Emlakjet’i karşı karşıya getirecek olan zorlu karşılaşma, ligin resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 5 kanalında olacak.

Beşiktaş Emlakjet-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Müthiş bir kazanma serisi yakalayan Fenerbahçe Beko, az süre bulan oyuncularını değerlendirerek bu deplasmandan galibiyetle ayrılmak istiyor. Beşiktaş Emlakjet Fenerbahçe Beko maçına dair istatistikleri canlı olarak takip etmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ EMLAKJET-FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ EMLAKJET-FENERBAHÇE BEKO MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Beko Rakip Tanımıyor

 fenerbahçe beko galatatsaray

Yakaladığı formla beklentilere müthiş bir şekilde yanıt vermeyi başaran Fenerbahçe Beko, tam anlamıyla basketbol dersi sunuyor. Yönetimin, İtoudis’i bu sezon takımın başına getirerek ne kadar doğru bir karar verdiği ortada. Yunan koç önderliğinde bu sezon takım ligde hiç maç kaybetmedi. Ayrıca Eurolig’de Barcelona dışında kimseye maç vermedi. İki kulvarda da zirveye yerleşen Fenerbahçe Beko, sadece iki gün önce derbi maçında Galatasaray Nef ile karşılaştı. Bir ara çift haneli bir şekilde geriye düşmesine rağmen Hayes, Metecan ve Wilbekin’in ekstra çabaları ile takım maçı geri döndürmeyi başardı. Müthiş bir taraftar baskısı altında oynanan maçı sarı lacivertli ekip, 91-97 kazanmayı bildi.

Derbide Wilbekin Sakatlandı

 wilbekin

Fenerbahçe Beko her ne kadar Galatasaray karşısında oldukça etkileyici bir galibiyet alsa da yıldız oyuncusu Wilbekin’den gelen kötü haberle adeta sarsıldı. Galatasaray Nef maçının son çeyreğinde girdiği bir ikili mücadelede sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Wilbekin, sol dizinden sakatlandı. Wilbekin Galatasaray karşısında sakatlandığı ana dek toplamda 22 sayı bulmuştu. Kulüp maçtan bir gün sonra resmi siteden oyuncunun sakatlığı ile alakalı olarak bir açıklama yayınladı. Açıklamada; ABD’li yıldız oyuncunun ön çapraz bağlarında zorlanma tespit edildiği ve en az 2 hafta parkelerden uzak kalacağı aktarıldı.

Beşiktaş Emlakjet Ligin Dibinde

 beşiktaş emlakjet maç afişi fenerbahçe beko

Beşiktaş Beko basketbol şubesinde bu sene ciddi bir yaklaşım değişikliği içerisinde. Bütçesini daralttığı için genel olarak genç oyunculara yönelen takım, ABD Kolej Ligi’nden gelen oyuncuları ile lige tutunmaya çalışıyor. Maçların önemli bir bölümüne favori olarak çıkamayan takım, bu sezon sadece 2 galibiyet aldı. Manisaspor ve Büyükçekmece ile beraber şu anda ligin dibine yerleşmiş durumdalar. Genç takımın başında deneyimli koç Ahmet Kandemir bulunuyor. Şu anda küme düşme hattından kurtulmak isteyen ekipte Okben, Mooney, Coleman, Furkan, Usher ve McCormack gibi isimler söz konusu. Takım geçen hafta Telekom’a 75-91’lik skorla kaybetti.