BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-İstanbulspor 29 Aralık S Sport LİNK

29.11.2022 - 14:39

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-İstanbulspor 29 Aralık S Sport LİNK

Dünya Kupası devam ederken kulüp takımları da artık yavaş yavaş hazırlık maçları ile beraber form tutmak istiyor. Şenol Güneş önderliğindeki Beşiktaş, ilk hazırlık maçında İstanbulspor ile karşılaşacak. Maç öncesi futbol severlerin yöneldiği trend aramaları şu şekilde sıralayabiliriz: Beşiktaş maçı izle, İstanbulspor maçı izle, Beşiktaş İstanbulspor canlı izle, Beşiktaş İstanbulspor canlı maç izle, Beşiktaş İstanbulspor maç izle, Beşiktaş İstanbulspor bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle. Bu keyifli hazırlık maçına dair gelişmeleri içeriğimizin devamında bulmanız mümkün.

BEŞİKTAŞ-İSTANBULSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

beşiktaş istanbulspor maç afişi

Beşiktaş-İstanbulspor Maçı Canlı Yayın Linki

Beşiktaş- İstanbulspor İzleme Linki Beşiktaş’ın İstanbulspor ile yapacağı hazırlık maçını S Sport ve S Sport Plus üzerinden kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Beşiktaş-İstanbulspor Maçı Canlı Takip

Beşiktaş ve İstanbulspor arasındaki özel maç, Vodafone Park’ta oynanacak. Saat 19.00’da başlayacak maça dair istatistikleri aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-İSTANBULSPOR MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş Lige Sıkı Şekilde Hazırlanıyor

 beşiktaş hazırlık maçları

Siyah beyazlı ekip, Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek istiyor. Takım, Şenol Güneş önderliğinde toplamda 3 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 2 galibiyet ve 1 yenilgi alan Beşiktaş, aradan sonra üst üste galibiyetler alarak zirveye yanaşmak istiyor. Kartal, şu an itibarıyla 22 puanla 8’inci basamağa yerleşmiş durumda. Bu arada Beşiktaş, Dünya Kupası’na tam 4 oyuncusunu yollayarak kendileri adına bir rekora imza attı. Kulüp tarihinde ilk defa Dünya Kupası’na 4 oyuncusunu gönderen siyah beyazlılar, bunun gururunu yaşıyor. Weghorst, N’Koudou, Atiba ve Saiss, şu anda Katar’da Beşiktaş takımını temsil eden oyuncular arasında. 2018’de Beşiktaş, toplamda 3 oyuncusu ile organizasyonda kendine yer bulmuştu.

Kartal Kimlerle Oynayacak?

beşiktaş hazırlık maçı akışı 

Beşiktaş, sıkı bir antrenman programı ile Spor Toto Süper Lig’e hazırlanmaya çalışıyor. Çalışmalarına şimdilik İstanbul’da devam eden kulüp, 15 Aralık tarihine dek çeşitli hazırlık maçları oynayacak. Beşiktaş’ın hazırlık maçı programında Westerlo, Charleroi, Giresunspor ve Karagümrük gibi takımlar söz konusu. Beşiktaş, İstanbul etabının ardından kamp için Antalya’ya geçecek. Takım, Süper Lig’e ise Gaziantep FK deplasmanı ile başlayacak. Öncesinde de Şanlıurfaspor takımıyla Ziraat Türkiye Kupası kapsamında karşı karşıya gelecek. Beşiktaş’ın Antalyaspor ile oynaması gereken lig maçının bombalı saldırı sonrasında iptal edildiğini de anımsatalım. Bu maçın ne zaman oynanacağı, henüz federasyon tarafından açıklamış değil.

İstanbulspor’da Son Durum Ne?

 istanbulspor maç afişi beşiktaş

Beşiktaş ile hazırlık maçı kapsamında karşılaşacak olan İstanbulspor, genel olarak başarısız bir dönem geçirdi. Çok uzun bir zaman sonra Süper Lig’e geri dönen takım, küme düşme adayları arasında öncelikli olarak gösteriliyor. Sarı siyahlılar 13 haftada sadece 2 kez kazanma başarısı gösterebildi ve 8 puan elde etti. Küme düşme hattından bir an önce kurtulmak isteyen takım, son resmi maçında sahasında Hatayspor’a kaybetti. Kupa maçını ise ancak uzatma neticesinde kazanabildi. İstanbulspor 21 Aralık tarihinde kupa kapsamında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak. Bu arada Beşiktaş ile eylül ayında oynadıkları lig maçından 2-2’lik beraberlikle ayrılmışlardı.