Scottie Wilbekin Sakatlıktan Ne Zaman Dönecek?

29.11.2022 - 12:45

Scottie Wilbekin Sakatlıktan Ne Zaman Dönecek?

Fenerbahçe Beko’da Scottie Wilbekin, Galatasaray Nef ile oynanan müsabakanın son bölümlerinde sakatlandı. Oyuncunun sağlık durumu ile alakalı olarak kulüp yeni bir açıklama yayınladı. “Wilbekin sakatlıktan tam olarak ne zaman dönecek?” “Wilbekin neden sakatlandı?” ve “Wilbekin ne zaman oynayacak?” gibi soruların yanıtları içeriğimizin devamında sizlerle.

wilbekin sakat

Wilbekin Neden Sakatlandı?

wilbekin galatatsaray

Fenerbahçe Beko bu sezon her ne kadar harika bir performans sergilese de sakatlık haberleri takımın canını sıkmaya devam ediyor. Bilindiği üzere yaz döneminde transfer edilen Bjelica, sakatlığından dolayı henüz hiç süre alamadı. Bjelica sakatlıktan dönmek adına gün sayarken takım şimdi de bir diğer yıldız oyuncu Wilbekin’in sakatlık haberiyle sarsıldı. Bu sene son derece verimli bir performans sergileyen ABD’li oyuncu, Türk pasaportu sayesinde lig maçlarında da sorunsuz şekilde forma giyebiliyordu. Aynı zamanda milli takımda da forma giyen Wilbekin, formunun zirvesinde talihsiz bir sakatlık yaşadı. Oyuncu Galatasaray Nef maçının son çeyreğinde bir pozisyonda sol dizinden sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Sakatlık sonrasında ise başarılı oyuncu sekerek kenara gelmişti. Wilbekin sakatlanana dek atığı 22 sayı ile maçın yıldızı olmayı başarmıştı.

Wilbekin, Parkelere Ne Zaman Dönüyor?

wilbekin bilgilendirme

Fenerbahçe Beko taraftarları derbide alınan müthiş galibiyetin coşkusunu kutlarken, akıllar bir yandan da Wilbekin’den gelecek haberdeydi. Nitekim maçtan sonra kulüp sakatlanan oyuncusu ile alakalı olarak net bir açıklama gerçekleştirdi. Açıklamada; sol diz ön çapraz bağlarında zorlamaya bağlı olarak bir sakatlık probleminin oluştuğu aktarıldı. Wilbekin’in 2-3 hafta kadar parkelerden uzak kalması bekleniyor. Real Madrid ile oynanacak maçtan önce bu sakatlığın oluşması, İtoudis’in tüm planlarını etkileyecek gibi görünüyor. Zira Wilbekin son maçlarda takımın en etkili isimlerinden biri olarak öne çıkıyordu.