2022/23 Basketbol Süper Ligi 9’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

28.11.2022 - 15:28

2022/23 Basketbol Süper Ligi 9’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Basketbol Süper Ligi’nde 9’uncu hafta kritik maçlara sahne olacak. Her hafta iki mücadeleyi şifresiz ekranlara getiren beIN Sports, 9’uncu haftanın programını geçtiğimiz saatlerde açıkladı. Yine iki karşılaşma, beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz yayınlanacak.

Basketbol Süper Ligi’nde her hafta iki karşılaşma şifresiz ekranlara geliyor. Geçtiğimiz yıl TRT Spor Yıldız’ın yayınladığı şifresiz maçlar, 2022/23 sezonunda beIN Sports Haber tarafından yayınlanıyor. Ligin 9’uncu haftasında da Basketbol Süper Ligi’nden iki karşılaşma şifresiz yayınlanacak.

Ligin iddialı ekiplerinden Bursaspor, Büyükçekmece önünde galibiyet arayacak. Bursaspor-Büyükçekmece karşılaşması, Cumartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber’de olacak. Şifresiz ekranlara gelecek diğer mücadelede Gaziantep Basket, ligde yenilgisiz devam eden Fenerbahçe Beko’yu konuk edecek. Pazar 18.00’deki bu mücadele de beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bursaspor Yeniden Seri Yakalamak İstiyor

Ligde üst üste mağlubiyetler alan Bursaspor, 1 haftalık milli maç arası sonrasında Galatasaray NEF ile karşılaştı. Galatasaray NEF’e de kaybeden Bursaspor, hafta içi Eurocup maçıyla yeniden nefes aldı. Geçtiğimiz hafta ise Bahçeşehir Koleji deplasmanında ligde yeniden galip geldiler.

Büyükçekmece ise geçtiğimiz hafta Darüşşafaka’ya da mağlup oldu. 7 maç oynayan ve tamamını kaybeden Büyükçekmece, ilk galibiyetini zorlu Bursaspor deplasmanında almak istiyor.

Ligin iddialı ekiplerinden Bursaspor ile henüz galibiyetle tanışamayan Büyükçekmece arasındaki mücadele, Cumartesi 18.00’den itibaren beIN Sports Haber’de.

1 bsl 28.11.2022.jpg      

Fenerbahçe Beko Namağlup Devam Ediyor

Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz hafta Galatasaray NEF karşısında galip gelerek ligdeki galibiyet serisini 7 maça çıkardı. Hafta içi Beşiktaş Emlakjet ve Real Madrid maçlarına çıkacak Fenerbahçe Beko, bu maçların tamamını kazanarak seriyi devam ettirmek istiyor.

Gaziantep Basket ise geçtiğimiz hafta Tofaş deplasmanında kazanarak ligdeki üçüncü galibiyetini aldı. Yeni sezonda da bir türlü istikrar sağlayamayan Gaziantep Basket, Fenerbahçe Beko önünde sürpriz peşinde olacak.
İddialı bir kadro olmasına rağmen şu an için beklentileri karşılayamayan Gaziantep Basket ile ligde oynadığı 7 maçı da kazanan Fenerbahçe Beko arasındaki mücadele, Pazar 18.00’de beIN Sports Haber’de.