Beşiktaş’ın Hazırlık Maçları S Sport Plus’ta

28.11.2022 - 15:07

Beşiktaş’ın Hazırlık Maçları S Sport Plus’ta

Şenol Güneş yönetiminde hazırlıklarına devam eden Beşiktaş, Dünya Kupası arasında 5 hazırlık maçına çıkacak. Beşiktaş’ın bu haftaki iki hazırlık maçı S Sport Plus’ta futbolseverlerle buluşacak. 29 Kasım’dan 15 Aralık’a kadar oynanacak tüm hazırlık maçlarının, S Sport Plus’tan yayınlanacağı tahmin ediliyor.

Ligde en son Galatasaray deplasmanına çıkan Beşiktaş, Dünya Kupası arasında hazırlıklarına devam ediyor. Şenol Güneş yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, bu arada toplam 5 hazırlık maçı yapacak. Beşiktaş’ın hazırlık maçları S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak. 

Beşiktaş’ın resmi maçları öncesinde oynayacağı hazırlık maçlarını takip etmek için S Sport Plus’a üye olabilirsiniz. Siyah Beyazlıların hazırlık maçlarını kesintisiz izlemek isteyen futbolseverler, buraya tıklayabilir. 

Beşiktaş, hazırlık maçlarının iki tanesini İstanbul’da yapacak. Ardından kamp için Antalya’ya gidecek Siyah Beyazlılar, burada Belçika Pro League ekiplerinden Charleroi ve Westerlo ile karşılaşacak. Beşiktaş’ın en son hazırlık maçında Giresunspor ile karşılaşması bekleniyor. Tüm karşılaşmaların S Sport Plus’tan naklen yayınlanması bekleniyor.

İstanbulspor Maçıyla Hazırlık Maçları Başlıyor

Beşiktaş’ın hazırlık maçları yarın oynanacak İstanbulspor maçıyla başlıyor. İstanbul’da oynanacak bu maçın ardından rakip yine Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük olacak. Bu iki karşılaşma da S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak. 

Beşiktaş bu mücadelelerin ardından Antalya’da kampa girecek. Burada da rakipler Charleroi ve Westerlo olacak. Kampın ardından Giresunspor ile bir hazırlık maçı daha yapması beklenen Beşiktaş’ın hazırlık maçı programı şu şekilde:

29 Kasım
  • 19.00 Beşiktaş- İstanbulspor
2 Aralık
  • 19.00 Beşiktaş-Karagümrük
8 Aralık 
  • 19.00 Beşiktaş- Charleroi
11 Aralık
  • 19.00 Beşiktaş- Westerlo
15 Aralık
  • 14.00 Beşiktaş- Giresunspor
 1 beşiktaş 28.11.22.webp      

Beşiktaş Lige Gaziantep Deplasmanıyla Başlıyor

Beşiktaş, hazırlık maçlarının ardından Şanlıurfaspor ile Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacak. Ardından lige dönecek Siyah Beyazlılar, ilk maçında Gaziantep ile kozlarını paylaşacak. Gaziantep deplasmanının ardından Adana Demirspor, Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarına çıkacak Beşiktaş, tüm maçları kazanarak zirve yarışına yeniden ortak olmak istiyor.