Galatasaray’ın Hazırlık Maçları Spor Smart’ta

28.11.2022 - 12:28

Galatasaray’ın Hazırlık Maçları Spor Smart’ta

Ligde son dönemi galibiyet serisi ile geçiren Galatasaray’ın hazırlık maçları Spor Smart’ta. La Liga ekipleriyle iki hazırlık maçı yapacak Galatasaray, Dünya Kupası arası sonrasında da serisini devam ettirmek istiyor. Galatasaray’ın Rayo Vallecano ve Villarreal maçlarını Spor Smart ekranlarından takip edebilirsiniz.

La Liga ekipleriyle hazırlık maçına çıkacak Galatasaray’ın maç programı belli oldu. Son dönemde Galatasaray’ın tüm hazırlık maçlarını ekranlara getiren D-Smart, Rayo Vallecano ve Villarreal maçlarını da naklen yayınlayacak. İstanbul’da oynanacak maçları Spor Smart ekranlarından takip edebilirsiniz.

Galatasaray’ın ilk rakibi Rayo Vallecano olacak. 3 Aralık 16.00’da oynanacak Galatasaray-Rayo Vallecano mücadelesini, Spor Smart ekranlarından takip edebilirsiniz. Bu maçın 3 gün sonrasında tarihler 6 Aralık’ı gösterdiğinde rakip Villarreal olacak. 6 Aralık 20.00’deki Galatasaray-Villarreal mücadelesinin adresi de Spor Smart.

Türkiye Kupası ile Resmi Maçlara Dönecek

Galatasaray, ligin son bölümünde üst üste galibiyetler almış ve son maçta şampiyonluk adaylarından Başakşehir’i farklı mağlup etmişti. Dünya Kupası arasına moralli giren Galatasaray, arada iki hazırlık maçına çıkacak.

Rayo Vallecano ve Villarreal maçlarının ardından resmi maçlara Türkiye Kupası ile dönülecek. 21 Aralık’ta rakip Keçiörengücü olacak. Bu maçın ardından da lig maçları başlayacak ve Mayıs ayına kadar heyecan devam edecek.
Lige İstanbulspor maçıyla dönecek Galatasaray, ardından Sivasspor, Ankaragücü ve Fenerbahçe maçlarına çıkacak.
1 gs 28.11.2022.jpg      

Hazırlık Maçlarının Ardından 10 Günlük Kamp Yapacak

Galatasaray, 3-6 Aralık’ta oynayacağı iki hazırlık maçının ardından Antalya’da 10 günlük kampa girecek. Başakşehir karşılaşmasının ardından 12 gün izin yapan Galatasaray’da Dünya Kupası macerası devam eden isimler, hazırlık maçlarında forma giyemeyecek.

Fernando Muslera, Lucas Toreira, Victor Nelsson, Dries Mertens ve Haris Seferovic hazırlık maçlarında forma giyemeyecek. Öte yandan takımların elenme durumuna göre bu isimlerin kamp kadrosunda olabileceği tahmin ediliyor.
Galatasaray’ın 3 Aralık 16.00’daki Rayo Vallecano ve 6 Aralık 20.00’deki Villarreal hazırlık maçlarını Spor Smart ekranlarından izleyebilirsiniz.