BEDAVA CANLI MAÇ İZLE İspanya-Almanya 27 Kasım TRT 1 LİNK

27.11.2022 - 18:18

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE İspanya-Almanya 27 Kasım TRT 1 LİNK

FIFA Dünya Kupası gruplarından ikinci maçlar tüm hızıyla oynanmaya devam ediyor. Günün son maçı Almanya ve İspanya gibi iki devi karşı karşıya getiriyor. Bu kritik maç, Türkiye saatiyle 22.00’da başlayacak. Maç öncesindeki popüler aramaları şu şekilde sıralamak olası: İspanya maçı izle, Almanya maçı izle, İspanya Almanya canlı izle, İspanya Almanya canlı maç izle, İspanya Almanya maç izle, İspanya Almanya bedava maç izle, İspanya maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Dünya Kupası izle, TRT yeni frekans, Dünya Kupası maçı izle, açılış maçı hangi kanalda, TRT şifresiz izle. Karşılaşmaya ilişkin güncel gelişmelere aşağıda yer vermeye çalıştık.

İSPANYA ALMANYA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

almanya maç afişi

İspanya Almanya Maçı Canlı Yayın Linki

İspanya Almanya İzleme Linki İspanya ve Almanya’yı karşı karşıya getirecek olan maç, günün en keyifli maçı olarak öne çıkıyor. Maçı bu akşam sadece TRT 1 HD ekranlarından izlemek mümkün olacak. Tabii bunun için güncel frekans ayarının da yapılması gerekiyor.

İspanya-Almanya Maçı Canlı Takip

Al Bayt Stadyumu, İspanya Almanya maçına ev sahipliği yapıyor. Maç istatistiklerini canlı takip etmek için FIFA’nın resmi sitesini değerlendirebilirsiniz.

İSPANYA ALMANYA MAÇI CANLI TAKİP

İspanya Kosta Rika’yı Gole Boğdu

ispanya almanya maç afişi 

İspanya Kosta Rika karşısında çok net bir galibiyet aldı. İki takım arasındaki klasman farkı oyunun her bölgesine yansıdı. İspanya’nın maça dair tüm planları tuttu ve neticede rakip fileleri tam 7 kez havalandırdı. Bu müthiş başlangıç, İspanya’nın kupanın nen önemli favorilerinden biri olabileceği gerçeğini hatırlattı. Bilindiği gibi genç bir kadroya sahip olmasından dolayı İspanya’nın şampiyonluk oranları birçok takımın gerisinde kalmıştı. Fakat alınan 7 farklı galibiyetle İspanya kendini bir anda ilk 5 sırada bulmaya başladı. Etkileyici açılış maçında Enrique’nin talebeleri gol ve asistleri dengeli bir şekilde paylaştı. Buradan alınacak 1 puan bile gruptan çıkmak adına İspanya’ya müthiş biri avantaj getirecektir.

Almanya’dan Şok Başlangıç

 flick açıklama

Almanya da tıpkı İspanya gibi açılış maçına şok edici bir skorla başladı. Fakat onlar için senaryo tam olarak tersinden işledi. Japonya karşısında çok etkili bir ilk yarı oynayan Almanya, ikinci yarıdaki geri dönüş karşısında çaresiz kaldı. Neticede 1-0 öne geçtikleri maçı 2-1 kaybeden Almanya, gruptan çıkma şansını zora soktu. Almanya iddiasını güçlü bir şekilde devam ettirmek adına İspanya karşısında galip gelmek zorunda. Buradan alınacak bir yenilgi, Dünya Kupası macerasının son bulması anlamına geliyor. Grup sonunda elbette averaj hesapları da devreye girebilir. Mevcut durumda İspanya’nın müthiş bir averaj avantajı bulunuyor. Bu anlamda puan eşitliğinde İspanya’nın gerisinde kalma olasılığı çok yüksek olacaktır. Almanya’da Japonya maçındaki tek gol, İlkay Gündoğan’dan gelmişti.

Son Olarak Uluslar Ligi’nde Karşılaştılar

 dünya kupası katar

İspanya Almanya maçı ile beraber, FIFA 2022 Dünya Kupası’nın şu ana dek ilk büyük rekabetine tanıklık edeceğiz. Günlerdir sonucu merakla beklenen karşılaşma, tüm gruplar içerisinde en zor karşılaşmalardan biri olarak öne çıkıyor. Final tadındaki maç, farklı hikayeleriyle futbol severlere pek çok şey vadediyor. Almanya ve İspanya son olarak 2020 yılındaki UEFA Uluslar Ligi kapsamında birbirlerine rakip olmuşlardı. O maçta İspanya Almanya’yı 6-0 gibi şok bir skorla yenmişti. Almanya’da oynanan maç ise 1-1 beraberlikle neticelenmişti.