BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Fenerbahçe Beko 27 Kasım BEIN LİNK

27.11.2022 - 16:32

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Fenerbahçe Beko 27 Kasım BEIN LİNK

Büyük ölçüde Dünya Kupası’na odaklanılan bugünlerde Türkiye’de müthiş bir basketbol derbisi olacak. Futbolda olduğu gibi basketbolda da sıkı bir rekabetin yaşandığı Galatasaray Fenerbahçe maçlarına bu akşam saat 20.30’da bir halka daha eklenecek. Derbi öncesinde trend olan aramaları şu şekilde aktarabiliriz: Fenerbahçe Beko maçı izle, Galatasaray maçı izle, Galatasaray Nef Fenerbahçe Beko canlı izle, Galatasaray Nef Fenerbahçe Beko canlı maç izle, Galatasaray Nef Fenerbahçe Beko maç izle, Galatasaray Nef Fenerbahçe Beko bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Karşılaşma öncesinde canlı yayın detayları ve güncel gelişmeler şimdi sizlerle!

GALATASARAY NEF FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe beko maç afişi

Galatasaray Nef-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray Fenerbahçe Linki Fenerbahçe Beko ve Galatasaray Nef’in karşı karşıya geleceği müsabakayı beIN Sports 5 kanalından izleyebilirsiniz.

Galatasaray Nef-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Galatasaray Nef, bu maçta Fenerbahçe Beko’yu Sinan Erdem Spor Salonu’nda ağırlayacak. Derbiyi 40 dakika boyunca FB TV ya da TFF resmi sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

GALATASARAY NEF FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY NEF FENERBAHÇE BEKO MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Beko Avrupa’nın En Formda Takımı

 itoudis

Fenerbahçe Beko sadece Türkiye’nin değil tüm Avrupa’nın net şekilde en formda ekibi durumunda. Zira bu durum tüm sayısal verilere de net şekilde yansımış durumda. Eurolig’de her hafta birbirinden zorlu rakiplerle oynamalarına rağmen sadece tek bir yenilgi alan takım, zirveye konumlanmış durumda. Çift maç haftasında önce Monaco sonra ise Milano deplasmanında altın değerinde galibiyetlere imza attılar. Türkiye Basketbol Ligi’nde ise Fenerbahçe Beko yenilgisiz şekilde ilerliyor. Takımın Türkiye’de aldığı tek resmi yenilgi, Cumhurbaşkanlığı final maçıydı. O maçtan sonra takım, her hafta ivme kazandı demek mümkün. Her oyuncusundan müthiş bir verim alan takım, Galatasaray Nef karşısında da mutlak favori durumunda.

Galatasaray Nef Koçuyla Yeni Sözleşme İmzaladı

koç yeni sözleşme galatasaray nef

Galatasaray Nef, Yunan koçu Andreas Pistiolis ile bu hafta içinde sözleşmesini yenileme kararı aldı. Küçük bir törenle başarılı koçla sözleşmesinin 2025 yılına kadar uzatıldığı basına ilan edildi. Pistiolis şu ana dek gösterdiği performansla sarı kırmızılı taraftarların kalbini çalmayı başarmıştı. Galatasaray Nef, bu sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyor. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi arenasında iç sahada Hapoel Holon takımını çok rahat bir oyunla yendiler. Özellikle de son çeyrekteki performans, maçın kopmasında çok etkili oldu. Ligde ise geçen hafta Bursaspor deplasmanından galibiyet çıkarmayı başardılar. O zorlu müsabakada Tyrus McGee attığı 18 sayı ile galibiyetin mimarı oldu.

Maça İlgi Çok Büyük

 galatasaray nef maç afişi

Galatasaray Nef Fenerbahçe Beko maçına tahmin edileceği üzere ilgi son derece yüksek. Biletlerin satışa çıkmasından kısa bir süre sonra tüm biletler tükendi. Sold Out olan maçta taraftarları harika bir atmosfer bekliyor olacak. Galatasaray Nef, taraftarının da desteğiyle rakibine bu sezonki ilk yenilgisini attırmak isteyecektir. Fakat karşılarında oldukça formda bir Fenerbahçe Beko bulacakları kesin. Bu arada Fenerbahçe Beko ile Galatasaray Nef’in bu salonda geçen sezon oynadıkları maçı deplasman ekibi 76-86 kazanmıştı. Bir önceki sezonda ise sarı lacivertli ekip 73-87’lik skorla galip gelmişti.