BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Arjantin-Meksika 26 Kasım TRT 1 LİNK

26.11.2022 - 17:48

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Arjantin-Meksika 26 Kasım TRT 1 LİNK

FIFA 2022 Dünya Kupası’ndaki ilk maçlarında büyük bir hayal kırıklığı yaratan Arjantin, bu durumu telafi etmek adına Meksika maçında iyi bir sınav vermek zorunda. İlk maçta Suudi Arabistan karşısında alınan 2-1’lik yenilgi ile taraftarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğratan Tangocular, Orta Amerika ekibi Meksika ile programın son maçında karşı karşıya geliyor. Arjantin Meksika maçı öncesinde dikkat çeken arama sonuçları şu şekilde: Arjantin maçı izle, Arabistan maçı izle, Arjantin Arabistan canlı izle, Arjantin Suudi Arabistan canlı maç izle, Arjantin Arabistan maç izle, Arjantin Arabistan bedava maç izle, Suudi Arabistan maçı canlı izle, TRT link, TRT Spor link, TRT yeni frekans, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Dünya Kupası izle, Dünya Kupası maçı izle, açılış maçı hangi kanalda, TRT şifresiz izle. Maça dair önemli gelişmeleri içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

ARJANTİN-MEKSİKA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Arjantin Meksika Maç Görseli

Arjantin-Meksika Maçı Canlı Yayın Linki

Arjantin Meksika İzleme Linki Arjantin Meksika müsabakasını TRT 1 ekranlarından izlemek mümkün olacak. Yayını sorunu olan izleyicilerin frekans ayarlarını mutlak suretle güncellemeleri gerekecek.

Arjantin-Meksika Maçı Canlı Takip

Arjantin ve Meksika arasındaki karşılaşmaya Lusail Iconic Stadium ev sahipliği yapacak. Maça dair canlı istatistikleri aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.

ARJANTİN MEKSİKA MAÇI CANLI TAKİP

Arjantin Uzun Zaman Sonra Kaybetti

 arjantin teknik direktörü

Arjantin, hiç şüphesiz ki Dünya Kupası tarihinin en büyük sürprizlerinden birinin öznesi oldu. Kupanın en zayıf halkalarından biri olarak gösterilen Suudi Arabistan, tam 37 maçtır hiç kaybetmeyen Arjantin’i devirdi. Bu skor elbette hiç kimsenin beklemediği, tahmin edemediği bir skordu. Arjantin’in farklı bir şekilde kazanması beklenen maç, Messi ve arkadaşları için adeta kabus yarattı. Arjantin, gruptan çıkma iddiasını korumak adına bu maçı kaybetmemek zorunda. Her şeye rağmen Tangocular hala kupanın en önemli 5 favorisinden biri olarak gösterilmeye devam ediyor. Alınan bu şok yenilgi, takımın bundan sonraki süreçte kendine gelmesini de sağlayabilir. Meksika maçı bu anlamda ciddi bir reaksiyon maçı da olabilir.

Messi Golle Başladı

 messi

Messi, 2022 Dünya Kupası’na golle başlamasına rağmen 90 dakikanın sonunda mutsuz olan taraftı. Arabistan maçının ilk yarısında kazanılan penaltı neticesinde topun başına geçen Messi, takımını 1-0 öne geçirmişti. Bu gol sonrası büyük moral bulan süper star, sonrasında gelen şok gollerle beraber büyük ölçüde oyundan düştü. Oyuna ağırlık vermesi beklenen Messi, skor 2-1’e geldikten sonra bariz bir kırılma yaşadı. İkinci yarıda Arabistan savunması, Messi’nin etkinliğini azaltacak hamlelere imza atınca kaptan, Arjantin adına skoru değiştiremedi. Bu arada Brezilya efsanesi Zico, Messi için “Liderlik vasfı yok” ifadesini kullandı.

Meksika 1 Puanla Başladı

 meksika'nın arjantin maçı afişi

FIFA 2022 Dünya Kupası’nın iki iddialı ekibi olan Meksika ve Polonya, gruplarındaki ilk maçta karşı karşıya geldi. 0-0 beraberlikle neticelenen maçta Polonya adına Lewandowski, ikinci yarıda bir penaltı kaçırdı. Martino’nun talebeleri 90 dakika sonunda genel olarak savunmada iyi bir sınav verdi. Bu maçta en kötü olasılıkla 1 puan çıkarması halinde Meksika umutlarını son hafta oynayacakları Suudi Arabistan maçına taşıyacak. Meksika ilk maçta savunmadan sabırla topla çıkmaya çalışan bir takım kimliğindeydi. Meksika, Arjantin’e karşı son galibiyetini 2004 yılında elde etti. Son yıllarda Arjantin’in Meksika’ya karşı bariz bir üstünlüğü söz konusu.