Fuchs Sports’ta En Çok Bursaspor Maçları İzleniyor

21.11.2022 - 21:01

Fuchs Sports’ta En Çok Bursaspor Maçları İzleniyor

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig yayıncısı Fuchs Sports, son haftalarda YouTube üzerinden yayın yapıyor. Fuchs Sports YouTube kanalındaki verilere göre son haftalarda en çok Bursaspor maçları izleniyor. Bursaspor’u Amedspor ile  Kocaelispor ve Eskişehirspor takip ediyor.

TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig yayın haklarını 5 yıllığına alan Fuchs Sports, altyapı çalışmaları devam ettiği için yayınların tamamını YouTube kanalı üzerinden yapıyor. Canlı maç yayınlarıyla dikkat çeken Fuchs Sports, son haftalarda daha fazla maçı ekranlara getiriyor. Haftada ortalama 10 maçı futbolseverlerle buluşturan Fuchs Sports’un en çok izlenen yayınları Bursaspor maçları oluyor. Bursaspor maçları ortalama 60.000 görüntüleme alıyor ve 10.000’e yakın canlı izlenme sayılarına ulaşıyor. Amed Spor, Eskişehirspor ve Kocaelispor maçlarının da ortalama 30.000 civarında görüntüleme aldığı görülüyor. Canlı maç izleme sayılarının önümüzdeki dönemde artması bekleniyor.

En Çok Görüntüleme Bursaspor-Ispartaspor Maçında

Yaklaşık 1 aydır YouTube kanalından yayınlara imza atan Fuchs Sports’un en çok görüntüleme alan yayını Bursaspor ile Ispartaspor arasında oynanan maç oldu. Pazar günü oynanan ve Ispartaspor’un 2-1 üstünlüğüyle sona eren karşılaşma 89.000 görüntüleme aldı. 

Bursaspor-Ispartaspor karşılaşmasının öncesinde ise Esenler Erokspor-Amed ve Amed-Ankaraspor maçları en yüksek görüntülemeye ulaştı. Fuchs Sports YouTube kanalında en yüksek görüntülemeye ulaşan 5 maç şu şekilde:
  • Bursaspor-Ispartaspor: 89.000 Görüntüleme
  • Esenler Erokspor-Amedspor: 85.000 Görüntüleme
  • Amedspor-Ankaraspor: 63.000 Görüntüleme
  • Menemen FK-Bursaspor: 62.000 Görüntüleme
  • Bursaspor-Düzecespor: 56.00 Görüntüleme
Bu karşılaşmaların yanı sıra Kocaelispor ve Eskişehirspor maçları da ortalama 30.000 görüntülemeye sahip. Önümüzdeki haftalarda görüntüleme sayısının artması bekleniyor.
1 bursaspor.jpg      

Fuchs Sports YouTube’dan Yayınlara Devam Edecek

5 yıllığına TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig maçlarının yayın haklarını alan Fuchs Sports, bir süredir altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Futbolseverlerin mağdur olmaması adına YouTube üzerinden yayınlara imza atan kanal, çalışmalar sona erene kadar bu yayınlara devam edecek. Altyapı çalışmaları sona erdiğinde de tüm karşılaşmalar Fuchs Sports sitesinden ekranlara gelecek.