BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Arjantin-Suudi Arabistan 22 Kasım TRT 1 LİNK

22.11.2022 - 09:27

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Arjantin-Suudi Arabistan 22 Kasım TRT 1 LİNK

Messi’nin önderliğinde Arjantin, Suudi Arabistan engelini aşarak Dünya Kupası macerasına etkili bir şekilde başlamak istiyor. Bu keyifli maç Türkiye saati ile 13.00’da başlayacak. Maçtan önce dikkat çeken aramalar şu şekilde sıralanıyor: Arjantin maçı izle, Arabistan maçı izle, Arjantin Arabistan canlı izle, Arjantin Suudi Arabistan canlı maç izle, Arjantin Arabistan maç izle, Arjantin Arabistan bedava maç izle, Suudi Arabistan maçı canlı izle, TRT 1 link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Dünya Kupası izle, Dünya Kupası maçı izle, açılış maçı hangi kanalda, TRT 1 şifresiz izle. Karşılaşmaya dair merak edilenleri sizler için derlemeye çalıştık.

ARJANTİN-SUUDİ ARABİSTAN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Arjantin Suudi Arabistan Maç Görseli

Arjantin-Suudi Arabistan Maçı Canlı Yayın Linki

Arjantin Suudi Arabistan İzleme Linki Arjantin Arabistan maçı, üçüncü gün programının ilk maçı olarak öne çıkıyor. Müsabaka ülkemizde sadece TRT 1 ekranlarında olacak.

Arjantin-Suudi Arabistan Maçı Canlı Takip

Arjantin ve Suudi Arabistan arasında oynanacak olan maça Lusail Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Maç içi istatistikleri takip etmek adına aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

ARJANTİN SUUDİ ARABİSTAN MAÇI CANLI TAKİP

Arjantin En Önemli Favorilerden

fifa dünya kupası 22

Tangocular, FIFA 2022 Dünya Kupası’nda performansı en çok merak edilen takımların başında geliyor. Son dönemlerde hiç olmadıkları kadar geniş ve iddialı bir kadroyla bir turnuvaya hazırlanan ekip, bahis otoritelerinin şampiyonluk adayları arasında kendine yer buluyor. Messi’nin önderliğindeki Güney Amerika ekibi, günün ilk maçında sahne alıyor. Futbol severler özellikle Messi’nin takıma nasıl bir katkı sunacağını merakla bekliyor. Arjantin, Güney Amerika Elemeleri’nde hiç kaybetmedi ve oldukça rahat bir şekilde vize almayı başardı. 17 maç sonunda 11 galibiyete imza atan Arjantin, aynı zamanda da Copa America’nın da son şampiyonu durumunda. Tahmin edileceği gibi Messi’nin önderliğindeki ekip, C Grubu’nun açık ara favorisi olarak gösteriliyor

Takım Arkadaşları Messi’nin Üzerine Titriyor

messi katar basın açıklaması

FIFA 2022 Dünya Kupası’nda bütün gözler Ronaldo ve Messi rekabeti üzerinde yoğunlaştı. Özellikle Messi’nin gerçek bir efsane olarak kabul görmesi için Dünya Kupası’nı kazanmak durumunda olduğunu savunanların sayısı azımsanmayacak düzeyde. Messi her ne kadar sayısız kupa kazanmış olsa da Dünya Kupası’nın anlamı elbette çok farklı. Bilhassa Maradona ile olan kıyaslamalarda bu eksiklik Messi’nin sürekli karşısına çıkıyor. Arjantin’in kaptanı olan Messi, PSG’de oldukça verimli bir sezon geçiriyor. Bu turnuva öncesinde en dikkat çeken konu, takım arkadaşlarının Messi’yi her yerde adeta bir bodyguard gibi korumaları. Hatta bu konu daha şimdiden sosyal medyada da mizah malzemesi haline geldi. Takım arkadaşları Messi’ye tam anlamıyla toz kondurmuyor. Messi’nin bu turnuvada sağlıklı kalması ve sakatlık yaşamadan maçlara çıkabilmesi için tüm arkadaşlarının özel bir çaba içinde oldukları görülüyor. Messi’nin Katar’da tüm bu beklentilere nasıl yanıt vereceği merak konusu.

Suudi Arabistan’ın İşi Çok Zor

suudi arabistan

Şu ana dek Asya kıtasından turnuvaya katılan takımların oldukça cılız kaldıklarını gördük. Ev sahibi Katar ile beraber İran, oynadıkları futbolla turnuvaya pek bir değer katamadı. Suudiler de kapasite olarak bu takımların çok da önünde değil. Hele bir de karşılarında kupanın en önemli şampiyonluk adaylarından biri olduğunu düşünürsek, Suudilerin işinin gerçekten de hiç kolay olmayacağını belirtebiliriz. Elemeler boyunca toplamda 18 müsabakaya çıkan Suudi Arabistan, toplamda tek bir yenilgi aldı. Buraya lider olarak gelen Asya temsilcisi, toplamda 7. kez Dünya Kupası’nda boy göstermiş olacak. Sadece bu grubun değil aynı zamanda turnuvanın en zayıf ekiplerinden biri olan Suudi Arabistan, en son 10 sene önce Arjantin ile karşılaştı. Bu hazırlık maçı, golsüz beraberlikle sonuçlandı.