Fuchs Sports 23 Kasım’da Yayınlayacağı Maçları Açıkladı

21.11.2022 - 20:46

Fuchs Sports 23 Kasım’da Yayınlayacağı Maçları Açıkladı

Başarılı spor kanalı Fuchs Sports 23 Kasım’da yayınlayacağı maçları açıkladı. TFF 2’nci Lig ve TFF 3’üncü Lig yayın haklarını elinde bulunduran Fuchs Sports, 23 Kasım’da 7 karşılaşmayı ekranlara getirecek. Fuchs Sports’un önümüzdeki dönemde hız kesmeden yayınlara devam etmesi bekleniyor.

TFF 2’nci Lig ve TFF 3'üncü Lig yayın haklarını elinde bulunduran Fuchs Sports, hafta içi maçlarıyla yayınlarına devam ediyor. Son haftalarda canlı yayınladığı maç sayısını arttıran Fuchs Sports, 23 Kasım’ın yayın akışını paylaştı. Hafta içi seansında toplam 7 maçı ekranlara getirecek Fuchs Sports, önümüzdeki haftalarda daha fazla maçı ekranlara getirecek. 

Altyapı çalışmalarına devam eden Fuchs Sports, son haftalarda YouTube kanalı üzerinden yayınlara imza atıyor. 23 Kasım’da da futbolseverlerin sorun yaşamaması adına maçlar Fuchs Sports’un YouTube kanalından ekranlara gelecek.

TFF 3’üncü Lig’de Hafta İçi Mesaisi

TFF 3’üncü Lig’de karşılaşmalar hafta içi oynanacak. 23 Kasım’da oynanacak maçlardan 7 tanesi Fuchs Sports YouTube kanalından naklen yayınlanacak. 14.00’te başlayacak maçlardan öne çıkan ise Karşıyaka-Çatalcaspor. Bu sezon daha iddialı bir kadro kuran ve ligde 3’üncü sırada yer alan Karşıyaka, alt sıralardan kurtulmak isteyen Çatalcaspor’u konuk edecek. Ayrıca Eskişehirspor, Akhisarspor ve Elazığspor da 23 Kasım’da sahne alacak. Fuchs Sports’un 23 Kasım’da ekranlara getireceği karşılaşmalar şu şekilde:

Çarşamba
  • 14.00 Akhisarspor-Aksaray Belediyespor
  • 14.00 Karşıyaka-Çatalcaspor
  • 14.00 Eskişehirspor-52 Orduspor
  • 14.00 Büyükçekmece Tepecikspor-Artvin Hopaspor
  • 14.00 Şile Yıldızspor-Elazığspor
  • 14.00 1922 Konyaspor-Nevşehir Belediyespor
  • 14.00 Karaman FK-Bayrampaşa
1 fuchsports.jpg      

Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Yayın haklarını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Fuchs Sports, altyapı çalışmalarının devam ettiğini ve sistemin hazır hale geldiğinde daha fazla maçın yayınlanacağını açıklamıştı. Son haftalarda yayınlarını YouTube’a kaydıran Fuchs Sports, çalışmalar sona erdiğinde web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden maçları ekranlara getirecek. Çalışmaların ne zaman sona ereceğine dair açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.