BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Senegal-Hollanda 21 Kasım TRT 1 LİNK

21.11.2022 - 15:26

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Senegal-Hollanda 21 Kasım TRT 1 LİNK

FIFA 2022 Dünya Kupası’nda ikinci günün ikinci maçı Hollanda ve Senegal arasında oynanacak. Afrika ve Avrupa kıtasını temsil eden iki milli takımın karşı karşıya geleceği maç, bu akşam saat 19.00’da başlayacak. Maçtan önce futbol tutkunlarının ön plana çıkardıkları aramaları şu şekilde sıralamak mümkün: Senegal maçı izle, Hollanda maçı izle, Senegal Hollanda canlı izle, Senegal Hollanda canlı maç izle, Senegal Hollanda maç izle, Senegal Hollanda bedava maç izle, Hollanda maçı canlı izle, TRT 1 link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Dünya Kupası izle, Dünya Kupası maçı izle, açılış maçı hangi kanalda, TRT 1 şifresiz izle. Canlı yayın bilgisi ve takımlara dair son dakika gelişmeleri için içeriğimizin devamını okuyabilirsiniz.

SENEGAL-HOLLANDA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Senegal Hollanda Maç Görseli

Senegal-Hollanda Maçı Canlı Yayın Linki

Senegal Hollanda İzleme Linki Turnuvanın şampiyonluk adaylarından biri olan Hollanda, ilk maçta Senegal ile karşılaşıyor. Bu keyifli maçı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Senegal-Hollanda Maçı Canlı Takip

Senegal Hollanda maçına Doka’daki Al Thumama Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Her iki takım taraftarlarının da bu maçta tribünleri doldurması ve güzel bir atmosfer yaratması bekleniyor. Maçı FIFA’nın resmi sitesi üzerinden istatistik açısından takip edebilirsiniz.

SENEGAL HOLLANDA MAÇI CANLI TAKİP

Hollanda Oldukça İddialı

senegal hollanda 

Hollanda milli takımında teknik direktör Van Gaal’in sihirli dokunuşları kendini hissettiriyor. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde Hollanda ve Türkiye aynı grupta yer aldı. Grupta sadece ilk maçta milli takımımıza kaybeden Portakallar, sonrasındaki 9 maçta hiç kaybetmedi. Hollanda Milli Takımı, dünyanın en büyük futbol organizasyonunda toplamda 11 defa boy gösterdi. Bu anlamda kupanın en deneyimli takımlarından biri olduğunu söylemek mümkün. Hollanda şimdiye kadar 3 finalden boynu bükük şekilde ayrıldı. Yakın zaman önce kaçan büyük turnuvalardan dolayı Hollanda’dan iştahlı bir oyun beklemek mümkün. Gol atma konusunda problem yaşamayan başarılı takımda tek can sıkıcı durum, Wijnaldum gibi önemli bir oyuncudan yararlanamayacak olmaları. Hollanda; Senegel, Katar ve Ekvador’un olduğu grubun en net favorisi durumunda.

Senegal Etkili Başlamak İstiyor

senegal takımı 

Afrika kıtasının en istikrarlı takımlarından biri ola Senegal, yine pozitif futbolu ve renkli tribünleriyle Katar’daki Dünya Kupası’na renk katmaya hazırlanıyor. Senegal buraya gelirken Afrika Elemeleri’nde boy gösterdi. Bu kapsamda H Grubu’nda lider olmayı başardı ve Mısır ile final maçı oynamaya hak kazandı. Mısır ile oynanan kritik iki maçın sonunda penaltılar sayesinde Katar’da bulunmaya hak kazandılar. Senegel şu ana dek toplamda 3 defa bu turnuvada yer aldı. En önemli başarıları, 2002 senesinde oynadıkları çeyrek finalle geldi. Hatırlanacağı üzere o maçta Senegal’in rakibi milli takımımızdı. İlhan Mansız’ın altın golüyle turnuvaya veda etseler de 2002 Dünya Kupası’nda birçok futbol severi kendilerine hayran bırakmışlardı. O yıllarda takımın kaptanı olan Cisse, bugün takımın teknik direktörlüğünü yapıyor. Senegal takımında oynayan oyuncular ağırlıklı olarak Fransa ve İngiltere gibi liglerde mücadele ediyor.

Mane’nin Sakatlığı Moralleri Bozdu

mane 

Senegal söz konusu olduğunda Mane’ye çok özel bir yer açmamız gerekiyor. Zira Dünya Kupası’ndan kısa bir süre önce Senegal’in en önemli oyuncusu olan Mane’nin sakatlık haberinin gelmesi, hem Senegal’de hem de futbol kamuoyunda şok etkisi yarattı. Mane, hiç kuşkusuz ki şu ana dek turnuvanın en yıkıcı sakatlık haberlerinden biri olarak ön plana çıktı. Bu yaz döneminde Liverpool’dan Bayern’e transfer olan golcü isim, bu sakatlığına rağmen kadroda kendine yer buldu. Fakat yıldız ismin oynama olasılığı şu aşamada pek mümkün görünmüyor. Yedek kulübesinde ve soyunma odasında arkadaşlarına destek verebilecek bir figür olması, sakatlığına rağmen kadroya dahil edilmesinin en önemli nedeni. Bu arada Mane’nin sakatlanması, Senegal’in şampiyon olma oranlarını da önemli ölçüde yükseltti. Almanya’da özel bir ameliyat olan Mane’nin yaklaşık 2 ay kadar sahalardan uzak olacağı belirtiliyor.