BEDAVA CANLI MAÇ İZLE İngiltere-İran 21 Kasım TRT 1 LİNK

21.11.2022 - 11:34

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE İngiltere-İran 21 Kasım TRT 1 LİNK

FIFA 2022 Dünya Kupası’nın ikinci gününde ilk maç, İngiltere ve İran arasında. Bu keyifli maç, Türkiye saatiyle 16.00’da başlayacak. Maç öncesi futbol tutkunlarının öne çıkardığı aramalar şu şekilde sıralanıyor:  İran maçı izle, İngiltere maçı izle, İran İngiltere canlı izle, İran İngiltere canlı maç izle, İran İngiltere maç izle, İran İngiltere bedava maç izle, İngiltere maçı canlı izle, TRT 1 link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Dünya Kupası izle, Dünya Kupası maçı izle, açılış maçı hangi kanalda, TRT 1 şifresiz izle” gibi aramalara yöneliyor. Karşılaşmaya dair merak edilen pek çok konunun cevabı, içeriğimizin devamında sizlerle!

İNGİLTERE İRAN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

ingiltere iran

İngiltere-İran Maçı Canlı Yayın Linki

İngiltere-İran İzleme Linki İngiltere ve İran arasındaki maça Doha şehrindeki Khalifa International Stadium ev sahipliği yapacak. Maç ülkemizde TRT 1’den naklen yayınlanacak.

İngiltere-İran Maçı Canlı Takip

Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’nın en renkli maçlarından biri de hiç şüphesiz ki İran İngiltere müsabakası olacak gibi görünüyor. Maça dair istatistikleri 90 dakika boyunca takip etmek adına aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

İNGİLTERE İRAN MAÇI CANLI TAKİP

İngiltere Formsuz Geliyor

ingiltere dünya kupası 

İngiltere Dünya Kupası’na vize almak adına Avrupa Elemeleri I Grubu’nda mücadele etmişti. O dönem oynadığı hiçbir maçı kaybetmeyen İngilizler, elemelerin en etkileyici performanslarından birine imza atmıştı. Southgate’in talebeleri, elemelerden hemen sonra mücadele ettiği UEFA Uluslar A Ligi’nde ise bunun tam zıttı bir performans sergiledi. İngilizler, bu sefer de grupta tek bir galibiyet bile elde edemedi. İtalya, Macaristan ve Almanya’nın yer aldığı grupta sonuncu olan İngiltere, B klasmanına düştü. Her ne kadar rakipler sıkı olsa da İngiltere’nin 6 maç sonunda hiç kazanamaması, onlar adına kabul edilemez bir sonuçtu. Bu durum, Dünya Kupası öncesinde beklentileri bir anda değiştirdi. Oysa elemeler sonrasında İngiltere, kupanın net favorileri arasındaydı. Beklentilerin düşmesi, baskıyı da bir nebze azaltacağı için bu durum psikolojik olarak oyunculara avantaj yaratabilir. İngilizler ileride Kane ve Sterling gibi oyuncularıyla fark yaratmak isteyecektir.

İngiltere’nin 56 Yıllık Özlemi

ingiltere milli takım kadrosu 

Futbolun beşiği olarak kabul görmesine rağmen İngilizler büyük turnuvalarda genel olarak beklentilerin altında kaldı. İngiltere’nin tarihinde şu an için sadece tek bir şampiyonluk bulunuyor. İngilizler zafere son olarak 1966 senesinde ulaşmıştı. 56 senenin ardından zaferin Katar’da gelip gelmeyeceği merak konusu. Bu arada takım son olarak 2018’de yarı final oynama başarısı göstermişti. Aynı şekilde 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda da final oynama başarısı gösterdiler. O finalde öne geçmelerine rağmen İtalya’yı devirmeyi başaramadılar. Son yıllardaki bu başarılara bakıldığında İngiltere’yi doğal bir favori göstermemek için hiçbir neden yok.

İran Zoru Başarabilecek mi?

 iran takım kadrosu

Dünya Kupalarına her daim renk katmayı başaran takımlardan biri olan İran, kendisine uzak olmayan bir coğrafyada İngiltere’ye karşı mücadele edecek. İran için asıl rakipler Galler ve ABD; ancak İngiltere’den çalınacak tek bir puan bile kendileri adına tüm dengeleri değiştirebilir. İran buraya gelirken Asya Elemeleri kapsamında mücadele etti. O grupta 10 maçın sonunda 8 galibiyet yakalayan takım, Suriye, BAE, Irak gibi takımları altına aldı. Bu arada takımı Dünya Kupası’na taşıyan teknik direktörü Skocic ile yollar ayrıldı. Onun yerine federasyon takımın başına Carlos Queiroz’u getirme kararı aldı. İran, 2018 yılında Rusya’da organize edilen turnuvada da kendine yer bulmuştu. 3 maç sonunda 4 puan toplamasına rağmen İspanya ve Portekiz’i geçmeyi başaramamıştı. Yeni hocasıyla İran, 2022 Dünya Kupası’nın en zayıf ekiplerinden biri olarak gösteriliyor.