Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 18-20 Kasım

17.11.2022 - 20:33

Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 18-20 Kasım

Liglerin araya girmesiyle izleme listesi biraz daha farklı sporlara kayıyor. Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar 18-20 Kasım listesinde her spordan bir maça rastlayacaksınız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününü basketbola ayırıyoruz. İki kritik Euroleague karşılaşması listemizde yer alıyor. Günün öne çıkan maçları şu şekilde:

20.45 Fenerbahçe Beko-Panathinaikos: Ligin flaş takımı Fenerbahçe Beko, ritim bulduğunda etkili olabileceğini gösteren Panathinaikos’u konuk ediyor. Zorlu fikstür öncesinde kazanmak isteyen Fenerbahçe Beko’nun Panathinaikos önündeki sınavı, S Sport ve S Sport Plus’ta.

22.30 Partizan-Maccabi Tel Aviv: Çok iyi bir kadrosu bulunmayan ama şu zamana kadar yarışın içinde olabileceğinin sinyalini veren Partizan ve Maccabi karşı karşıya geliyor. Play-off yarışında olması beklenen iki ekibin bu mücadelesi, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta.
1 spor ekranı 17.11.2022.jpeg      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü tenis ile açıp tenis ile kapatıyoruz. Arada ise Basketbol Süper Ligi’ne uzanıyoruz.

16.00 ve 23.00 ATP Finalleri Yarı Final Maçları: Henüz eşleşmeler belli değil. Öte yandan Novak Djokovic yine harika bir turnuva geçiriyor. Bu da Djokovic’in maçlarını fazlasıyla izlenesi yapıyor. Sezonun son turnuvasında yarı final maçlarını S Sport Plus ve Tivibu Spor kanallarından takip edebilirsiniz.

20.30 Bursaspor-Galatasaray NEF: Ara öncesinde yorgunluk hisseden Bursaspor’un aradan sonra yeniden aynı çizgiye kavuşması bekleniyor. Galatasaray NEF ise Angola ve Morgan ile yolları ayırdıktan sonra artık çıkışa geçmek istiyor. Bu keyifli mücadele, beIN Sports 5 ekranlarında olacak.
2 spor ekranı 17.11.2022.jpeg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününü voleybol ile açıyor ve ardından kapanışı Dünya Kupası açılış maçıyla yapıyoruz. Günün öne çıkan müsabakaları şu şekilde:

15.00 Galatasaray HDIS-Fenerbahçe Opet: Beklentileri aşan bir başlangıç yapan Galatasaray HDIS, 5 hafta itibarıyla Vargas gelene kadar sorun yaşayacağı görülen Fenerbahçe Opet ile karşılaşıyor. Rakiple galibiyet farkını 3 maça çıkarmak isteyen Galatasaray ile ilk 4’ü yakalamak isteyen Fenerbahçe Opet arasındaki Sultanlar Ligi maçı, TRT Spor Yıldız’da.

19.00 Katar-Ekvador: Böyle bir maç Dünya Kupası sahnesinde olmasa muhtemelen kimsenin ilgisini çekmeyecekti. Ancak Dünya Kupası açılış maçını kaçırmak, herhangi bir sporseverin isteyeceği bir şey olmayacaktır. Turnuvada savunmasıyla var olmaya çalışacak iki ekip, kozlarını Dünya Kupası’nda paylaşıyor. Jackson Porozo, Jose Cifuentes gibi yıldız adaylarına sahip Ekvador, kazanarak gruptan çıkmak için önemli bir adım atmak istiyor. Katar ise yıllardır hazırlandığı Dünya Kupası’nda sürpriz peşinde. Dünya Kupası açılış karşılaşmasını, TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

 3 spor ekranı 17.11.2022.jpeg      

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında TFF 1'inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki mücadele Sports TV ekranlarında olacak.

Dünya Kupası heyecanı 1 ay boyunca TRT 1’de yaşanacak.

Dijital platformlar ise basketbol ve voleybol ağırlıklı yayın yapıyor. İzlenebilecek şifresiz maçlar şu şekilde:

  • Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF TV YouTube
  • Türkiye Basketbol 1'inci Ligi: TBF TV YouTube
  • Basketbol 2'nci Ligi: TBF TV YouTube
  • TVF Kadınlar 2'nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Kadınlar 1'inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Erkekler 2'nci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • TVF Erkekler 1'inci Lig: TVF Voleybol TV YouTube
  • Kadınlar Basketbol 1'inci Lig: TBF TV YouTube

Bu karşılaşmaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.