BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Panathinaikos 18 Kasım S SPORT LİNK

18.11.2022 - 16:49

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Panathinaikos 18 Kasım S SPORT LİNK

Eurolig’de liderliğini koruyan Fenerbahçe Beko, bu sezon müthiş bir performansa imza atıyor. Resmi maçlarda şu ana dek sadece 2 yenilgi alan temsilcimiz, form durumuyla Avrupa’nın zirvesine yerleşmiş durumda. Fenerbahçe Beko, Eurolig’in 8’inci haftasında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Panathinaikos’u ağırlıyor. Saat 20.45’te başlayacak müsabaka öncesinde ön plana çıkan aramalar şu şekilde: Fenerbahçe Beko maçı izle, Panathinaikos maçı izle, Fenerbahçe Beko Panathinaikos canlı izle, Fenerbahçe Beko Panathinaikos canlı maç izle, Fenerbahçe Panathinaikos maç izle, Fenerbahçe Beko Panathinaikos bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Hem canlı yayın detayları hem de maç öncesi güncel gelişmeler için içeriğimizin devamını okuyabilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO- PANATHİNAİKOS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe beko panathinaikos maçı

Fenerbahçe Beko-Panathinaikos Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko-Panathinaikos İzleme Linki Fenerbahçe Beko, Yunanistan’ın önemli temsilcisi olan Panathinaikos takımını kendi salonunda ağırlıyor. Bu keyifli maç, S Sport ekranlarında olacak.

Fenerbahçe Beko-Panathinaikos Maçı Canlı Takip

Eurolig lideri Fenerbahçe Beko, Panathinaikos karşısında çok net şekilde favori gösteriliyor. Taraftarların büyük destek vermesi beklenen maça dair istatistikleri FB TV ekranlarından takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE BEKO-PANATHİNAİKOS MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Eurolig’in Zirvesinde

şeyhmus hazer 

Eurolig’deki iki temsilcimizden biri olan Fenerbahçe Beko, Yunanistan’ın önemli ekibi olan Panathinaikos karşısında kazanmak ve zirvedeki yerini güçlendirmek istiyor. Efes’in de kazandığı haftayı Fenerbahçe’nin de galip kapatması durumunda temsilcilerimizin çifte zaferine tanıklık edeceğiz. Bilindiği üzere Eurolig’de önümüzdeki hafta çift maç haftası. Bu yoğun programdan 3’te 3 ile ayrılmak isteyen Fenerbahçe Beko’ya taraftarının desteği tam. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Pana maçında tek bir boşluk dahi olmayacak. Eurolig’in lideri olan Fenerbahçe Beko, 7 haftada sadece Barcelona’ya kaybetti. Kızılyıldız maçında Vesely yerine alınan Motley, 25 sayı ile yıldızlaştı. Aynı zamanda Melih de 20 sayıyla büyük bir katkı sundu. İtoudis’in yerli rotasyona yer vermeye başlaması Melih, Şehmus ve Metecan için oldukça önemli fırsatlar doğuruyor. Bu arada takımımızda şu an itibarıyla Bjelica dışında sakat oyuncu yok.

Wilbekin Milli Takımda Etkili Oldu

 wilbekin

Bu hafta Eurolig maçları ile beraber milli takımların Dünya Kupası eleme maçlarına şahitlik ettik. İki organizasyonun birbiri içine geçmesi, Eurolig ve FIBA arasındaki krizi büyütüyor. Bu durumda takımlar, oyuncularını milli takıma yollama konusunda inisiyatife sahip olabiliyor. Fenerbahçe, Larkin’in sakatlığında milli takımdan yeniden davet alan Wilbekin’e bu anlamda izin vermişti. Ergin Ataman, Wilbekin’i milli takıma yollamasından dolayı Fenerbahçe kulübüne teşekkür etti. Belçika maçında oyunun ilk çeyreğinde kısa bir süre aldıktan sonra kenarı gelen Wilbekin’e pek ihtiyaç olmadı. O maçın erken kopmasından dolayı Ergin Ataman yıldız ismi dinlendirdi ve riske etmedi. Final niteliğindeki Sırbistan maçında ise beklenildiği üzere Wilbekin oyunun liderii durumundaydı. Özellikle maçın son ana kadar gelmesinde ABD’li yıldızın büyük rolü vardı. Fenerbahçe’nin formda ismi milli takım adına 22 sayı kaydetti.

Panathinaikos Haftalar Sonra Kazandı

panathinaikos fenerbahçe maç öncesi paylaşım 

Panathinaikos geçtiğimiz senelerdeki görünümünden oldukça uzakta. Genellikle kendini ilk 8’in içine atmayı başaran Yoncalar, bu sezon ise ligin dibine çakılmış durumda. Takım Dwayne Bacon transferini gerçekleştirdikten sonra bir nebze toparlanmış görünüyor. Nitekim geçen hafta oynadıkları Baskonia maçında ev sahibi harika bir basketbol oynadı ve haklı bir galibiyet aldı. Pana şu ana dek çıktığı 7 maçtan sadece 2 galibiyet çıkartabildi. Radonjic önderliğindeki takım, ilk 8 iddiasını sürdürmek adına bu tip ekstra maçlarda sürpriz yapmak durumunda. Maç öncesinde Panathinaikos’un galip gelme olasılığı düşük olarak gösteriliyor. Wolters, Ponitka, Papagiannis, Grgonis gibi etkili isimlerle temsilcimizi zorlamaya çalışacaklardır. Geçen sezon Yunan ekibi Fenerbahçe Beko’yu her iki maçta a yenmeyi başarmıştı. Temsilcimiz, Pana’ya karşı oynadığı son 5 maçtan sadece tek bir galibiyet çıkarabildi.