BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes-Barcelona 17 Kasım S SPORT LİNK

17.11.2022 - 17:05

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Anadolu Efes-Barcelona 17 Kasım S SPORT LİNK

Ergin Ataman önderliğinde bu sezona kâbus gibi bir başlangıç yapan Anadolu Efes, Barcelona maçıyla beraber önemli bir çıkış yapmak istiyor. Anadolu Efes Barcelona müsabakası bu akşam saat 20.30’da başlayacak. Eurolig’de haftanın en keyifli maçı olarak görülen Efes Barca maçından önce trend aramalar şu şekilde oluştu: Anadolu Efes maçı izle, Barcelona maçı izle, Anadolu Efes Barcelona canlı izle, Anadolu Efes Barcelona canlı maç izle, Anadolu Efes Barcelona maç izle, Anadolu Efes Barcelona bedava maç izle, Anadolu Efes maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maçtan önce ön plana çıkan güncel gelişmeler sizlerle!

ANADOLU EFES BARCELONA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

efes barca sold out

Anadolu Efes Barcelona Maçı Canlı Yayın Linki

Anadolu Efes Barcelona İzleme Linki Anadolu Efes ve Barcelona’yı karşı karşıya getirecek olan müsabaka, S Sport ekranlarında olacak.

Anadolu Efes Barcelona Maçı Canlı Takip

Anadolu Efes’in Katalan devini ağırlayacağı maçta tüm biletler satıldı. Müthiş bir atmosfere sahne olacak maça dair istatistikler için Eurolig resmi sitesinden faydalanabilirsiniz.

ANADOLU EFES BARCELONA MAÇI CANLI TAKİP

Efes, Real Madrid’e Karşı Direnemedi

 efes real yenilgisi

Eurolig’deki iki temsilcimizden biri olan Anadolu Efes’te işler pek yolunda gitmiyor. Sezona en önemli iki şampiyonluk adayından biri olarak giren Efes, parkede şampiyon bir takım kimliğinde görünmüyor. Bir noktada Efes’in seri yakalaması ve bu durumu dengelemesi bekleniyor ancak takıma her hafta daha da geri gidiyor. Maçlar kazanılmadıkça, oyuncuların vücut dillerinde de öz güven sorunları ve karamsarlık hissedilmeye başlanıyor. Efes kendisi için çok kritik bir viraj olarak gördüğü maçta Real Madrid’e kaybetti. Son 2 sezonun şampiyonu olan Anadolu Efes, 7 hafta 5’inci yenilgisini almış oldu. Son 3 maçını da kaybeden takım, İspanya’daki maçın son çeyreğinde biraz olsun kıpırdandı ancak farkı kapanması ve müsabakanın kazanılması için bu çaba yeterli olmadı. Efes adına Clyburn 25 sayıya imza attı ancak ABD’li yıldızın bu katkısı yeterli olmadı.

Ergin Ataman’ın Aklı Hala Sırbistan Maçında

 ergin ataman sırbistan maçı sonrası açıklama

Bilindiği üzere hafta sonunda Dünya Kupası Elemeleri kapsamında milli takımlar, oldukça kritik müsabakalara çıktılar. Türkiye’nin başında bulunan Ergin Ataman, bu hafta son derece yoğun bir mesai harcadı. Önce takımıyla Real deplasmanına giden koç, hemen akabinde Belçika maçı için milli takımın programına dahil oldu. Belçika maçında takımını başarılı bir şekilde yöneten Ataman, 2 günlük aranın ardından kritik Sırbistan maçına çıktı. Milli takım adına tamam ya da devam niteliğindeki maçı ekibimiz tek bir hücumla kaybetti. Ergin Ataman’ın maçtan sonra çok üzgün olduğu net şekilde görüldü. Stresli maçta rakip takımın koçu olan Pesic’le de kısa süreli bir gerginlik yaşadı.  Bu arada Micic’i milli takıma göndermediği için Sırbistan basını, Ergin Ataman’ı ağır bir şekilde eleştirdi. Başarılı koç, maçtan sonra Micic haberlerinin provokasyon amaçlı olarak çıkarıldığını söyledi. Bu gelişmelerin, Ataman ve Micic arasındaki ilişkiyi ne yönde etkileyeceğini zaman gösterecek.

Barcelona Son İki Maçı Kazandı

 saras

Katalan temsilcisi Barcelona, bu sezon Eurolig’i kazanmaya odaklanmış durumda. Yapılan yatırımlara rağmen Saras ile son 2 sezonda zafere bir türlü ulaşamayan Barca, 2 sezon önce finalde, geçen sezon ise yarı finalde Real’e elenmişti. Geçen sezon içerisinde Barcelona ve Efes iki kez karşılaşmış, her iki maçı da İspanya takımı kazanmıştı. Barcelona’nın, kaybedilen finalden sonra Efes’e karşı özel bir hırsla oynadığı açık. Barcelona kötü başladığı ligde toparlanmış görünüyor. Son 3 Eurolig maçından galibiyetle ayrılan ekip, ligde de seri yakalamış durumda. Gelinen noktada Barca, 3’üncü basamağa yerleşmiş durumda. Son hafta Maccabi gibi sıkı bir deplasmanda hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Bu maç öncesinde Kuric, Mirotic ve Martinez’in sakat olduklarını anımsatalım.