2022/23 Basketbol Süper Ligi 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

16.11.2022 - 19:28

2022/23 Basketbol Süper Ligi 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Basketbol Süper Ligi, 1 haftalık aranın ardından yeniden başlıyor. 7’nci hafta maçlarının heyecanı yine beIN Sports’ta yaşanıyor. Ayrıca Basketbol Süper Ligi 7’nci haftasında beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak şifresiz maçlar da belli oldu. Her hafta olduğu gibi 7’nci haftada da iki mücadele, beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak.

Basketbol Süper Ligi’nde heyecan 7’nci hafta maçlarıyla devam ediyor. Her hafta iki mücadeleyi şifresiz yayınlayan beIN Sports, haftanın programını da açıkladı. Yine iki karşılaşma beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak.

Darüşşafaka Çıkışa Geçmek İstiyor

Beklentilerin gerisinde bir sezon başlangıcı yapan Darüşşafaka, 7’nci haftayla beraber çıkışa geçmek istiyor. Ara öncesinde Galatasaray NEF’i mağlup ederek nefes alan Darüşşafaka, Bahçeşehir Koleji engelini de aşıp, üst sıralara yaklaşma hesapları yapıyor.

Bahçeşehir Koleji ise ligde son 3 maçın 2’sini kazanmayı başardı. Bu sayede play-off hattına giren Bahçeşehir Koleji’nde hedef, sezon sonunda play-off hattında yer almak. Onlar da zorlu Darüşşafaka deplasmanında galibiyet çıkarmayı hedefliyor.

Basketbol Süper Ligi 7’nci haftasının kritik mücadelesinde Darüşşafaka’nın konuğu Bahçeşehir Koleji. Darüşşafaka-Bahçeşehir Koleji Basketbol Süper Ligi 7’nci hafta maçını, Cuma 19.00’dan itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.
1 trtspor 16.11.2022.jpg      

Konyaspor İki Uzatmadan Galibiyet Çıkaramadı

Lig için iddialı bir takım kuran ve sezona da iyi giriş yapan Konyaspor, son iki haftada iki uzatmaya giden maç oynadı. Önce Türk Telekom’a mağlup olan Konyaspor, ara öncesinde de Merkezefendi Belediye’ye mağlup oldu. Bu sonuçların ardından sıralamada geri düşen Konyaspor, Anadolu Efes deplasmanında sürpriz hedefliyor.

Anadolu Efes ise geçtiğimiz sezon olduğu gibi sorunlu bir başlangıç yaptı. Rollerin oturmaması ve 4 numaradan beklenen katkının bir türlü gelmemesi Anadolu Efes’in özellikle Euroleague’de sorun yaşamasına sebep oldu. Ligde sadece 1 kez kaybeden Anadolu Efes, Konyaspor önünde de galibiyet hedefliyor.

Ligin 1 numaralı şampiyonluk adayı Anadolu Efes ile iddialı olması beklenen Konyaspor ligin 7’nci haftasında karşı karşıya geliyor. Anadolu Efes-Konyaspor Basketbol Süper Ligi 7’nci hafta maçını beIN Sports Haber’den izleyebilirsiniz.