Dünya Kupası Özel Programları beIN Sports’ta

16.11.2022 - 19:07

Dünya Kupası Özel Programları beIN Sports’ta

Katar’da düzenlenecek Dünya Kupası’na sayılı günler kala spor kanalları harekete geçti. Yayıncı TRT dışındaki kanallar da Dünya Kupası özel programlarına imza atacağını açıkladı. Bunların başında Katar merkezli beIN Sports geliyor. Turnuva boyunca Dünya Kupası özel programları beIN Sports’ta futbolseverlerle buluşuyor.

Dünya Kupası, 20 Kasım’daki Ekvador ile ev sahibi Katar arasındaki mücadeleyle başlıyor. Karşılaşmalar TRT ekranlarından yayınlanırken diğer spor kanalları özel içerikler oluşturacağını açıkladı. beIN Sports da Dünya Kupası programlarıyla futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Her Gün Özel Programlar beIN Sports’ta

Dünya Kupası boyunca programlarını devam ettirecek beIN Sports, her gün Dünyanın Kupası programına imza atacak. Dünyanın Kupası’nda Güntekin Onay ve Seyhan Şaşko sunuculuk görevini üstlenirken Tugay Kerimoğlu, Feyyaz Uçar, İlker Yağcıoğlu ve Tolga Zengin de yorumlarıyla programda yer alacak.

Dünya Kupası’nda heyecan her gece Spor Gecesi programıyla sona erecek. Turnuva boyunca haftanın 7 günü yayında olacak Spor Gecesi, hafta içi Elif Gökalp ve Serkan Akçan, hafta sonu ise Cihan Erduran’un sunumu, Raşit Altun ve Altan Aksoy yorumlarıyla izleyiciyle buluşacak.

Murat Caner ve Uğur Meleke’nin imza attığı beIN Manşet Pazartesi’nden Perşembe’ye Dünya Kupası’nın nabzını tutacak. Ayrıca Gün Ortası programında Katar’dan canlı yayınlar ve özel röportajlar ekranlara gelecek.
1 beinsports 16.11.2022.jpg      

Dijital İçeriklerin Sayısı Artacak

Dünya Kupası içeriklerini dijitale taşıyacak beIN Sports, sosyal medya ve YouTube için özel içerikler çıkaracak. 

Yalçın Çetin ve Tugay Kerimoğlu’nun Dünya Kupası tecrübelerini anlattıkları videolar beIN Sports’un sosyal medya hesaplarında futbolseverlerle buluşacak. Ayrıca turnuva boyunca beIN Sports Youtube’a özel olarak turnuva boyunca günün maçları FIFA 23’te beIN Sports Türkiye ekibi tarafından sanal ortamda oynanacak. 
2 beinsports 16.11.2022.jpg      

Dünyanın Yıldızları beIN Sports’ta

Programların yanı sıra özel içerikler de Dünya Kupası boyunca beIN Sports’ta olacak. Dünya futbolunun yıldız isimlerinin yer alacağı içerikler turnuva boyunca beIN Sports’ta futbolseverlerle buluşacak.

Arsene Wenger, Lothar Matthaus, John Terry, Ruud Gullit, Marcel Desailly ve David Beckham'ın yer aldığı içeriklere Dünya Kupası boyunca beIN Sports’tan erişim sağlayabileceksiniz.