BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Sırbistan-Türkiye 14 Kasım NTV LİNK

14.11.2022 - 18:43

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Sırbistan-Türkiye 14 Kasım NTV LİNK

FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında bu akşam Sırbistan ve 12 Dev Adam karşı karşıya geliyor. Gruptan çıkma noktasında oldukça kritik bir karşılaşma olan Sırbistan Türkiye maçı, saat 22.00’da başlıyor. Belgrad’da oynanacak müsabaka öncesi gerçekleştirilen aramalar genel olarak şu şekilde: Türkiye maçı izle, Sırbistan maçı izle, Türkiye Sırbistan canlı izle, Türkiye Sırbistan canlı maç izle, Türkiye Sırbistan maç izle, Türkiye Sırbistan bedava maç izle, 12 Dev Adam maçı canlı izle, NTV link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, basketbol maçı izle. Karşılaşmaya dair güncel gelişmeler ve canlı yayın detayları içeriğimizde!

SIRBİSTAN TÜRKİYE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

türkiye sırbistan basketbol

Sırbistan-Türkiye Maçı Canlı Yayın Linki

Sırbistan Türkiye İzleme Linki Sırbistan ve A Milli Basketbol takımımızı karşı karşıya getirecek olan maçı NTV’den izleyebilirsiniz.

Sırbistan-Türkiye Maçı Canlı Takip

Gruptan çıkmak adına mutlak suretle kazanmak zorunda olan Türkiye, Sırbistan engelini aşmak istiyor. Sırbistan Türkiye maçına dair istatistikleri incelemek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz.

SIRBİSTAN TÜRKİYE MAÇI CANLI TAKİP

Türkiye Belçika’yı Rahat Geçti

belçika maçı onuralp açıklama 

A Milli Basketbol Takımı, Ergin Ataman önderliğinde zoru başarmak istiyor. Gruptan çıkma şansı oldukça zorlaşan 12 Dev Adam, oynayacağı 3 maça da galibiyet parolasıyla çıkmak zorunda. Letonya, Yunanistan ve Sırbistan gibi sıkı takımlarla aynı grupta mücadele eden takım, Dünya Kupası vizesini almak adına ilk 3’te yer almak zorunda. Belçika’nın şu aşamada gruptan çıkma şansı mucizelere kalmış durumda. İngiltere’nin zaten matematiksel olarak da çıkma şansı kalmadı. Türkiye, Belçika’yı İstanbul’da farklı yenerek rakiplerine mesaj verdi. Türkiye Ligi’nde oynayan oyunculardan kurulan takım, enerjisi ve konsantrasyonu ile şu ana dek fark yarattı. 12 Dev Adam, Belçika karşısında 86-52’lik net bir galibiyet aldı. Maçta Sadık ve Onuralp özellikle ön plana çıkan oyuncular arasında yer aldı.

Larkin Yerine Wilbekin

wilbekin 

Türkiye için Sırbistan karşılaşması tam anlamıyla tamam ya da devam niteliğinde. Bu maçın kaybedilmesi durumunda, kalan 2 maçı kazansak bile işimiz kolay olmayacak. Sırbistan’a son derece moralli ve formda gelen milli takım, ilk maçta İstanbul’da rakibine 72-79 kaybetmişti. O maçta Türkiye 20 küsur sayıdan geri dönmesine rağmen skoru tutamamıştı.  Milli takımda devşirme oyuncumuz Larkin, sakatlığı nedeniyle kadroda yok. Onun yerine bir diğer devşirme oyuncumuz Wilbekin parkede olacak. Ergin Ataman, özellikle Sırbistan maçını düşünerek Belçika maçında oyuncuya fazla süre vermedi. Fakat bu maçta Wilbekin’in göstereceği performans, belirleyici faktörler arasında olacaktır. ABD asıllı oyuncu, son maçta 11 dakika oynadı ve 3 sayıyla oynadı. Farkın açılmasından sonra Ergin Ataman oyuncuyu, maça tekrar sokmadı.

Sırbistan Britanya Karşısında Hata Yapmadı

nikolic 

Rakibimiz Sırbistan, henüz gruptan çıkmayı garantileyebilmiş değil. Gelinen noktada 7 maçta 4 galibiyet 3 yenilgi aldılar. Sırbistan’ın eski formundan uzak olduğu ortada. Nitekim favori olarak geldikleri son Avrupa Şampiyonası’nda sürpriz bir şekilde elenmişlerdi. Bu maçta da tahmin edileceği üzere as kadrodan çok az oyuncu parkede olacak. Sırbistan’ın bu maçı kaybetmesi, kalan iki maç öncesinde ciddi bir riski beraberinde getirecek. Sırplar, son resmi maçta Britanya’yı deplasmanda 68-74 kazandı. Takım maçın hiçbir bölümünde vitesi artırmadı diyebiliriz. Jaramaz, Mitrovic gibi isimler oldukça az süre aldı. Fuenlabrada takımında oynayan Dusan Ristic, attığı sayılarla Britanya maçında takımı taşıyan isim oldu.