BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Türkiye-İskoçya 16 Kasım TRT LİNK

16.11.2022 - 17:02

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Türkiye-İskoçya 16 Kasım TRT LİNK

Türkiye ve İskoçya, yıllar sonra bir hazırlık maçında birbirlerine rakip oluyor. Diyarbakır’da oynanacak olan bu keyifli müsabaka, bu akşam saat 20.00’da başlayacak. Türkiye İskoçya hazırlık maçı öncesi trend aramaları şu şekilde sıralayabiliriz: Türkiye maçı izle, İskoçya maçı izle, Türkiye İskoçya canlı izle, Türkiye İskoçya canlı maç izle, Türkiye İskoçya maç izle, Türkiye İskoçya bedava maç izle, Türkiye maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle. Karşılaşmadan önce dikkat çeken gelişmeleri içeriğimizin devamında bulmanız mümkün.

TÜRKİYE-İSKOÇYA MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

türkiye iskoçya maçı

Türkiye-İskoçya Maçı Canlı Yayın Linki

Türkiye-İskoçya İzleme Linki Türkiye ve İskoçya milli takımlarını karşı karşıya getirecek olan hazırlık karşılaşması ülkemizde sadece TRT 1 ekranlarında olacak.

Türkiye-İskoçya Maçı Canlı Takip

Türkiye İskoçya maçını izlerken diğer yandan da maç istatistiklerini takip etmek isterseniz TFF’nin resmi sitesinden yararlanabilirsiniz.

TÜRKİYE İSKOÇYA MAÇI CANLI TAKİP

Kuntz Yönetiminde 13'üncü Maç

kuntz 

Türkiye A Milli Takımımız, Dünya Kupası nedeni ile liglere ara verilen bu dönemde önce İskoçya ile daha sonra ise Çekya ile özel bir maç oynayacak. Milli takımın güncel form durumunu test etmek adına önemli bir fırsat olarak görülen İskoçya müsabakası, aynı zamanda Alman teknik direktör Kuntz’un da 13’üncü sınavı. Kuntz, şu ana dek milli takımın başında çıktığı 12 maçtan 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet çıkardı. Bu maçlarda Türkiye, 32 gol atarken kalesinde 14 gole izin verdi. Bu olumlu gibi görünen istatistiğe rağmen Alman teknik direktör ülkemizde yoğun bir şekilde eleştiriliyor. Bunun en büyük nedeni de Türkiye’nin Uluslar Ligi’nde karşılaştığı takımların dişine göre olmaması. Hatırlanacağı gibi bu eleştirilerden Hamit Altıntop da nasibini almıştı. Türkiye son resmi maçında, Faroe Adaları’na 2-1 mağlup olmuştu. Uluslar Ligi’nde bir üst klasmana yükselmesine rağmen Kuntz’un geleceği belirsizliğini koruyor.

Aday Kadroda Sürpriz İsimler Var mı?

 aday kadro

Kuntz İskoçya ve Çekya maçları için aday kadroyu resmi olarak açıkladı. Kadroda Fenerbahçeli Emre Mor sakatlık probleminden dolayı kadrodan çıkarıldı. Diğer yandan Merih de kulübü olan Atalanta’nın özel ricası üzerine kadrodan çıkarıldı. Açıklanan kadroda Umut Bozok, Deniz Türüç, İsmail Yüksek, Samet Akaydın, Onur Bulut ve Cenk Özkaçar gibi isimler yer aldı. Fakat tüm bu isimlerden bağımsız olarak milli takım kadrosunun en heyecan verici sürprizi hiç şüphesiz ki 17 yaşındaki Arda Güler oldu. İlk kez kadroda olan Arda’nın az da olsa süre alması bekleniyor. Arda Güler’in kalça bölgesinde hafif bir sakatlık söz konusu olsa da bu durum, oynaması için ciddi bir engel yaratmıyor.

İskoçya ile Tarihimizdeki 2. Maç

iskoçya maç paylaşımı

Hem İskoçya hem de Türkiye futbolda oldukça köklü bir geçmişe sahip olmasına rağmen tarihlerinde şu ana dek sadece 1 defa karşılaşmış durumdalar. İki takım arasındaki tek maç, 8 Haziran 1960 tarihinde başkentte oynandı. Bu hazırlık maçını milli takımımız, 4-2’lik skorla kazandı. O maçta galibiyeti getiren golleri, Lefter (2), Metin Oktay ve Şenol kaydetti. İskoçya son olarak bundan yaklaşık 20 gün kadar önce Ukrayna ile karşılaştı. Polonya’da oynanan müsabaka, golsüz berabere tamamlandı. İskoçlar, UEFA Uluslar Ligi’nde B Klasmanı’nda mücadele etti. 6 maç sonunda 13 puanla grubunu lider tamamlayıp bir üst klasmana yükseldi. Maçtan önce İskoçya Milli Takımının kaptanı olan Robertson, iki takımın da benzer düzeylerde olduğunu ve dolasıyla iyi bir test maçı olacağını vurguladı.