TV8,5 30 Eylül-2 Ekim Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

28.09.2022 - 09:30

TV8,5 30 Eylül-2 Ekim Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

TV8,5 30 Eylül-2 Ekim arasında yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. İngiltere Championship yayın haklarına sahip TV8,5, Cuma’dan Pazar’a toplam üç karşılaşmayı ekranlara getirecek. TV8,5’un önümüzdeki günlerde maç yayınlarına devam etmesi bekleniyor.

İngiltere Championship yayın haklarını elinde bulunduran TV8,5, bir süredir düzenli olarak yayınlara imza atmıyordu. Sezon başında maçları ekranlara getirse de daha sonrasında nadiren maçları yayınlayan TV8,5, 30 Eylül ile 2 Ekim arasında 3 karşılaşmayı yayınlayacağını duyurdu. TV8,5’un önümüzdeki günlerde de İngiltere Championship’ten maç yayınlarına devam etmesi bekleniyor.

Hull City Maçıyla Açılış Yapılıyor

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, haftanın açılışını yapıyor ve karşılaşma TV8,5 ekranlarından futbolseverlerle buluşuyor.

Lige iyi bir giriş yapan ama daha sonrasında devamını getiremeyen Hull City, kendini alt sıralarda buldu. Sezon başından bu yana oyununu bir üst seviyeye geçiremeyen Hull City, Luton karşısında kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor. 30 Eylül Cuma günü 22.00’deki Hull City-Luton maçını, TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.
1 acun ılıcalı 28.9.2022.jpg      

Cumartesi ve Pazar 1’er Maç TV8,5’ta

TV8,5, İngiltere Championship yayınlarına Cumartesi ve Pazar günleri devam edecek. Her gün 1 maç, futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Cumartesi günkü maçta bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan Coventry, beklentilerin altında bir şekilde sezona giriş yapan Middlesbrough’u konuk ediyor. İki takım da artık kazanarak kendini üst sıralara atmayı hedefliyor. Cumartesi 17.00’deki Coventry-Middlesbrough mücadelesi, TV8,5’ta futbolseverlerle buluşuyor.

Haftanın kapanışı ise Pazar günü yapılıyor. Bu sezon daha yukarılarda olmayı hedefleyen Stoke City, Slaven Bilic ile anlaşan Watford’u konuk ediyor. Kazanan ekip üst sıralara biraz daha yaklaşacak. Pazar 14.00’teki Stoke City-Watford mücadelesi, TV8,5’tan naklen yayınlanacak.

İngiltere Championship yayın haklarını alsa da şu an için maçları düzenli yayınlamayan TV8,5, haftayı 3 maçla kapatıyor. Cuma 22.00’dekii Hull City-Luton maçıyla başlayacak yayın serüveni, Cumartesi 17.00’deki Coventry-Middlesbrough ve Pazar 14.00’teki Stoke-Watford maçlarıyla devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda da Championship maç yayınlarının devam etmesi bekleniyor.