BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes 28 Eylül TRT Spor LİNK

28.09.2022 - 12:34

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes 28 Eylül TRT Spor LİNK

Basketbolda yeni sezon, nefes kesin bir maçla resmi olarak başlıyor. Geçen sezona damga vuran ve finalde karşı karşıya gelen Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko, 36. defa organize edilecek olan Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda kozlarını paylaşacak. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak olan müthiş müsabaka öncesinde öne çıkan arama sonuçları şu şekilde sıralanıyor: Fenerbahçe Beko maçı izle, Anadolu Efes maçı izle, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes canlı izle, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes canlı maç izle, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maç izle, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, TRT Spor link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı izle, basketbol maçı izle. Müsabakaya dair önemli gelişmelere gelin birlikte bakalım.

FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe beko afiş efes kupa finali

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko- Anadolu Efes İzleme Linki Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes’i karşı karşıya getirecek olan kritik maça Ankara Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Maç, TRT Spor kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes Maçı Canlı Takip

Basketbol severler maç boyunca tüm istatistikleri hem federasyonun resmi sitesinden hem de FB TV üzerinden takip edebilecek.

FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko Hazırlık Dönemini İyi Geçirdi

fenerbahçe beko kadrosu

Fenerbahçe Beko geçen sezon ligde şampiyonluğa ulaşan ekip olmuştu. Ancak buna rağmen Sırp koçuyla Eurolig’de istediği başarıyı yakalayamadı ve ilk 8’in dışında kaldı. Üst üste play-off aşamasına kalma serisi sona eren sarı lacivertli ekip, bu sezon aynı problemleri yaşamak istemiyor. Banvit ve CSKA Moskova’dan tanıdığımız İtoudis, bu sezon takımın başına getirildi. Calathes, Bjelica, Jekiri, Carsen Edwards, Wilbekin gibi etkili isimleri kadroya dahil eden Fenerbahçe Beko, diğer yandan takımın sembolü olan Vesely’i kaybetti. Aynı zamanda De Colo ve Ahmet Düverioğlu gibi uzun zamandır takımda yer alan oyuncular da farklı takımlara transfer oldular. Fenerbahçe Beko yaz döneminde toplamda 8 tane hazırlık maçı oynadı. Özellikle İzmir’deki Pınar Cup’ta elde edilen başarı, bu maç öncesi takım için önemli bir moral oldu.

Anadolu Efes’te Clyburn’un İlk Resmi Maçı

efes basın günü

Anadolu Efes geçen sezon Eurolig kupasını bir kez daha müzesine götürme başarısı gösterdi. Aynı başarıyı üst üste ikinci defa gerçekleştiren Efes, bu sezona da çok iddialı giriyor. Çünkü hem takımın koçu hem de yıldızları takımda kalmış durumda. Bir de CSKAnın yıldızı olan Clyburn’un takıma kazandırılması, Efes’in potansiyelini daha da yukarı çekti. Ayrıca Fenerbahçe’den transfer edilen Polonara’nın da Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda iyi bir turnuva geçirdiğini anımsatalım. Sadece, takımın beyni olarak lanse edilen Simon’un yokluğu bu sezonun belli bölümlerinde hissedilecek gibi görünüyor. Efes yaz döneminde 10’dan fazla hazırlık maçı yaptı ve bu maçlarda sadece 2 yenilgi aldı.

Rekabette Son Durum

fenerbahçe beko basın günü

Bilindiği üzere Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko arasındaki rekabetin ünü, ülke sınırlarını da aşmaya başladı. Her maçları büyük heyecana sahne olan bu iki başarılı takım, geçen sezon birçok farklı kulvarda karşı karşıya geldi. Ligin final serisinde hatırlanacağı üzere gelen taraf Fenerbahçe Beko olmuştu. Eurolig’de ise Efes her iki maçta da kazanan taraf olmuştu. Ayrıca Türkiye Kupası finalinde de Efes’in net bir galibiyeti söz konusuydu. Bu arada Fenerbahçe daha önce bu kupayı 7 defa müzesine götürdü. Son olarak 2017 senesinde Banvit karşısında galip gelerek zafere ulaşmıştı. Efes ise bu kupanın organize edildiği son 2 sezonda da zafere ulaşan taraf oldu.