CANLI MAÇ İZLE İngiltere-Almanya 26 Eylül S Sport MAÇ LİNKİ

26.09.2022 - 17:00

CANLI MAÇ İZLE İngiltere-Almanya 26 Eylül S Sport MAÇ LİNKİ

UEFA Uluslar A Ligi 3.Grup’ta son hafta maçları oynanıyor. Haftanın en kritik müsabakası, İngiltere ve Almanya arasında olacak gibi görünüyor. Tarihi rekabete tanıklık etmek isteyenler, bu akşam Türkiye saatiyle 21.45’te ekran başında olacak. Maç öncesinde öne çıkan arama sonuçlarını ise şu şekilde sıralamak mümkün: Almanya maçı izle, İngiltere maçı izle, İngiltere Almanya canlı maç izle, İngiltere Almanya maç izle, İngiltere Almanya bedava maç izle, Almanya maçı canlı izle,  S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, UEFA Uluslar Ligi maçı izle. İngiltere Almanya rekabetine dair önemli gelişmeleri sizler için bir araya getirdik.

İNGİLTERE ALMANYA CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

ingiltere almanya afiş

İngiltere-Almanya Maçı Canlı Yayın Linki

İngiltere Almanya İzleme Linki UEFA Uluslar Ligi’nde son maçlarını kaybeden iki formsuz ekip birbirine rakip oluyor. İngiltere Almanya karşılaşmasını bu akşam S Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

İngiltere-Almanya Maçı Canlı Takip

İngiltere’nin kendi sahasında Almanya’yı konuk edeceği maç, kendileri adına prestij niteliğinde olacak. Maçın istatistiklerini takip etmek için aşağıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz.

İNGİLTERE ALMANYA MAÇI CANLI TAKİP

İngiltere B Ligi’ne Düştü

ingiltere gol sevinci

İngiltere bu sezonu tam anlamıyla kabus gibi geçiriyor. 2022 Dünya Kupası’na günler kala İngiltere, pek de hazır bir görüntü sergilemiyor. Oysa aynı takım, düzenlenen son büyük şampiyona olan Euro 2020’de final oynadı. O turnuva Pandemi nedeniyle 2020 yerine geçtiğimiz yaz oynanmıştı. İngiltere finalde kaybettiği İtalya ile o maçtan sonra 2 kez daha karşılaştı. Bu maçlarda rövanş alma şansını kaçıran İngiltere, oynadığı kötü futbolla da eleştirilere maruz kaldı. Son oynanan İtalya maçında rakibine deplasmanda 1-0 kaybeden güçlü ekip, aldığı kötü sonuçlarla bir alt lige düştü. Southgate’in talebeleri son maçta kendileri için önemli bir rakip olan Almanya’ya karşı kazanmak ve grupta ilk kez kazanmak istiyor.

Almanya’nın Serisi Bozuldu

flick

Almanya Milli Takımı’nın durumu İngiltere gibi endişe verici değil. En azından genel tabloda iyi bir görüntü sergilemeyi başardılar. Fakat son maçta kendi taraftarlarının önünde Macaristan karşısında etkisiz kaldılar ve 0-1 kaybettiler. İlkay Gündoğan’ın da ilk 11’de oynadığı maçta Almanya, gol bulamadığı bir 90 dakikayı geride bıraktı. Böylece Almanya gruptaki ilk ve tek yenilgisini almış oldu. Panzerler 5 maç sonunda 1 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 6 puan topladı. Bu sonuçlarla grubu lider olma şansını elinden kaçırdı. Flick’in öğrencileri, karşılarında küme düşmüş ve motivasyonunu kaybetmiş bir rakip bulacak. Her iki takım da Dünya Kupası öncesinde son kez resmi bir maç oynama şansı bulacak.

Çok Özel Bir Rekabet

Wembley ingiltere

Futbolu yakından takip edenler, İngiltere ve Almanya arasındaki rekabetin ne denli özel olduğunu gayet iyi bilir. Özellikle geçtiğimiz yüzyıla damga vuran rekabet, ortaya onlarca keyifli maç çıkarttı. İngiltere’nin Almanya’ya karşı toplamda 14 galibiyeti bulunuyor. Öte yandan Almanya, toplamda 15 defa rakibinin bileğini büktü. İki takım arasındaki 5 maç da beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlardan biri de grubun ilk yarısında oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan müsabaka. İngilizlerin Almanya karşısındaki en kilit zaferi 1966 senesindeydi. Wembley’de oynanan maçı İngiltere 4-2 kazandı ve Dünya Kupası’nı müzesine götürdü. Bu arada Almanya ve İngiltere Euro 2020 Son 16 Turu’nda da birbirlerine rakip olmuştu. O maçta gülen taraf, 2-0’lık skorla İngilizler olmuştu.