CANLI MAÇ İZLE İtalya-İngiltere 23 Eylül S Sport MAÇ LİNKİ

23.09.2022 - 18:14

CANLI MAÇ İZLE İtalya-İngiltere 23 Eylül S Sport MAÇ LİNKİ

UEFA Uluslar A Ligi, her zaman olduğu gibi yine son derece heyecanlı müsabakalara sahne oluyor. İtalya ve İngiltere gibi iki büyük devi karşı karşıya getirecek olan maç, bu akam Türkiye saatiyle 21.45’te başlayacak. Maç öncesinde öne çıkan arama sonuçları şu şekilde sıralanıyor:  İtalya maçı izle, İngiltere maçı izle, İtalya İngiltere canlı maç izle, İtalya İngiltere maç izle, İtalya İngiltere bedava maç izle, İtalya maçı canlı izle,  S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, UEFA Uluslar Ligi maçı izle. Maça dair tüm önemli detayları ve canlı yayın bilgilerini sizler için derledik.

İTALYA İNGİLTERE CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

İngiltere maç afiş İtalya

İtalya İngiltere Maçı Canlı Yayın Linki

İtalya İngiltere İzleme Linki UEFA Uluslar Ligi’nde haftanın maçı olarak görünen İtalya İngiltere maçını futbol severler S Sport üzerinden izleyebilir.

İtalya İngiltere Maçı Canlı Takip

İtalya İngiltere maçına Milano şehrinde yer alan San Siro Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maça dair 90 dakika boyunca istatistik takibi yapmak için UEFA’nın resmi sitesine yönelebilirsiniz.

İTALYA İNGİLTERE MAÇI CANLI TAKİP

İtalya Dünya Kupası’nda Yok

İtalya maç afişi İngiltere

Tarihine çok büyük başarılar sığdıran İtalya, son iki Dünya Kupası’na katılım gösterememenin hayal kırıklığını yaşıyor. Maviler; önce 2018, sonra da 2022 yılındaki organizasyonun dışında kaldılar. Bu başarısızlık, ülkenin spor medyası tarafından ağır eleştirileri de beraberinde getirdi. Oysa aynı takım, Euro 2020’de zafere ulaşmayı başaran ekip durumundaydı. İtalya son yıllarda bu açıdan oldukça inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor. Dünya Kupası play-off turunda Kuzey Makedonya takımına elenmeleri, büyük bir şaşkınlık yaratmıştı. Onun üzerine UEFA Finalissima finalinde de Arjantin’e 3-0 gibi net bir skorla kaybettiler. UEFA Uluslar Ligi’nde ise İtalya şu ana dek 4 maç oynadı ve bu maçlardan toplamda 5 puan toplayabildi. Almanya’ya son maçta 5-2 kaybettiklerini de bu vesileyle anımsatalım.

İngiltere Henüz Kazanamadı

ingiltere gol sevinci

İngiltere de tıpkı İtalya gibi bu dönemde kötü bir grafik sergiliyor. UEFA Uluslar Ligi’nde kendi grubunda henüz galibiyetle tanışamadılar. Oysa Dünya Kupası’na giden yolda 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlik müthiş bir çizgileri vardı. Bu grupta oynadığı 4 maçta sadece 2 puan toplayabilen İngilizler, son olarak Macaristan’a karşı üstelik de kendi sahalarında 4-0 gibi şok edici bir skorla kaybettiler. Dünya Kupası’na günler kala İngiltere Milli Takımı, pek de güven veren bir görüntü sergileyemiyor. Takımın toparlanması ve öz güvenini yeniden kazanması için bu maç kilit bir rol oynayacak.

İlk Maç Golsüz Bitmişti

mancini

İtalya ve İngiltere arasındaki müsabaka, acil olarak kazanmaya ihtiyaç duyan iki ekol takımın kapışmasına sahne olacak. Milano şehrinde oynanacak olan maç öncesi, dilerseniz iki takımın son yıllardaki kapışmalarına kısaca bir göz atalım. İtalya ve İngiltere, son olarak 11 Haziran tarihinde İngiltere’de karşılaştı. Grupta oynanan ilk maç golsüz beraberlikle neticelendi. Ayrıca Euro 2020 finalinde de bu iki takımın muhteşem kapışmasına tanıklık ettik. Finalde İngilizler öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve maç penaltılara gitti. Penaltılar sonucunda ise İtalya, İngiltere’yi devirip Avrupa’nın en büyüğü oldu. Bu akşam oynanacak olan maç, İngiltere için o finalin rövanşı olarak görülüyor. Bu arada İngiltere rakibini son olarak 2012 yılında oynanan bir dostluk maçında yenmişti. Son yıllarda İtalya’nın İngilizlere karşı net bir üstünlüğü söz konusu.