S Sport Plus Kanal Listesine TV8,5’u Ekledi

23.09.2022 - 12:19

S Sport Plus Kanal Listesine TV8,5’u Ekledi

Önemli spor organizasyonlarını ekranlara getiren S Sport Plus, 7/24 izlenebilen kanallara TV8,5’u ekledi. Bundan böyle S Sport Plus üyeleri günün her saati TV8,5’u izleyebilecek. Bu da NBA TV, S Sport, S Sport 2, Edge TV ve Tay TV’nin ardından S Sport Plus’ta izlenebilen 6’ncı kanalın TV8,5 olması anlamına geliyor.

Dünyanın dört bir yanından spor organizasyonlarını ekranlara getiren S Sport Plus, 7 gün 24 saat canlı yayınlara da imza atıyor. Türkiye’deki ulusal kanallara yer vermeyen S Sport Plus, S Sport ve S Sport 2’yi sporseverlerle buluşturuyor. Bu kanalların yanında Tay TV, Edge TV ve NBA TV’yi S Sport Plus üyeleri günün her saati izleyebiliyor. S Sport Plus, 7/24 canlı yayına yer verdiği kanalların arasına TV8,5’un da eklendiğini duyurdu. Artık günün her saati sporseverler TV8,5’u da S Sport Plus’ta izleyebilecek.

Spor İçeriği Artmış Oldu

S Sport Plus, TV8,5’u eklemesiyle spor içeriğini arttırmış oldu. Zira artık S Sport Plus’ta Şampiyonlar Ligi’nden her hafta 4 maç TV8,5 üzerinden izlenebilecek. Ayrıca İngiltere Championship maçları da S Sport Plus üzerinden takip edilebilecek.

Toplam 6 kanalın izlenebildiği S Sport Plus’ta önümüzdeki günlerde farklı kanalların da yer alması bekleniyor. Yerel kanalların da eklenmesi, dijital platformun daha geniş kitlelere ulaşması anlamına gelecek.
TV8,5 da bu hamleyle tüm platformlarda kendine yer bulmuş oldu. Digitürk, D-Smart, Tivibu, S Sport Plus, TV+ ve daha birçok platform üzerinden TV8,5’u izleyebilirsiniz.
                      1 tv8 buçuk 23.9.2022.jpg

S Sport Plus Hakkında

Boks, futbol, voleybol, buz hokeyi, Amerikan Futbolu, MMA, basketbol, tenis ve daha birçok sporda önemli organizasyonları yayınlayan S Sport Plus, yeni sezonda fark yaratmayı başarıyor. Euroleague, La Liga, Serie A, Portekiz Liga NOS, İskoçya Premiership, UFC, NFL, NHL, NBA, Eurocup, milli maçlar ve daha nicelerini S Sport Plus’tan izleyebilirsiniz.

NBA TV, S Sport ve S Sport 2 gibi üç önemli spor kanalını da izleyebileceğiniz S Sport Plus, bu kanallara TV8,5’u da ekledi. S Sport Plus’a üye olmak ve dünyanın dört bir yanından birçok spor müsabakasını izlemek için buraya tıklayın.