İtalya Serie A Haftada 1 Maçla A Spor’da

24.09.2022 - 08:06

İtalya Serie A Haftada 1 Maçla A Spor’da

İtalya Serie A’da haftada bir mücadele şifresiz yayınlanacak. Yayıncı S Sport’un A Spor ile anlaşmasının ardından 8’inci haftadan itibaren 1 karşılaşmayı futbolseverler şifresiz izleyebilecek. Böylece yeni sezonda da A Spor, şifresiz maç yayınlarına devam etmiş olacak.

Geçtiğimiz yıllarda Premier Lig ve Bundesliga maçlarını ekranlara getiren A Spor, yeni sezona sessiz bir giriş yaptı. Şifresiz maç yayınlarına imza atıp atmayacağı merak edilen A Spor, S Sport ile bir kez daha anlaştı ve İtalya Serie A’da haftada bir maçı yayınlayacağını açıkladı. Milli aradan sonra İtalya Serie A’da 1 mücadele A Spor ekranlarında olacak.

İlk Yayın 8’inci Haftada

İtalya Serie A’yı haftada bir maçla ekranlara getireceğini duyuran A Spor, ilk yayını sezonun 8’inci haftasında yapacak. 8’inci haftada başlayacak serüven, sezon boyunca devam edecek ve futbolseverler her hafta bir mücadeleyi A Spor’dan izleyebilecek.

A Spor’un yayınlayacağı mücadelenin 2 Ekim Pazar günü 16.00’daki Sassuolo ile Salernitana arasında oynanması bekleniyor. Karşılaşmayı A Spor ekranlarından takip edebileceksiniz.

1 serie a 24.9.2022.webp      

Geçmiş Yıllarda Benzer Anlaşmalara İmza Atıldı

A Spor ile S Sport arasında geçtiğimiz yıllarda da benzer anlaşmalara imza atıldı. 2 sezon önce Bundesliga’dan her hafta bir mücadele A Spor ekranlarında yayınlandı. Geçtiğimiz sezon ise Premier Lig için S Sport ile anlaşan A Spor, her hafta bir mücadeleyi şifresiz ekranlara getirdi. Yeni sezonda İtalya Serie A için anlaşan iki kanalın farklı yayınlar için de benzer anlaşmalara imza atabileceği tahmin ediliyor.
2 serie a 24.9.2022.webp      

Serie A’da Sezon Çekişmeli Başladı

Geçtiğimiz sezon Inter ile Milan arasında geçen şampiyonluk yarışı, bu sezonda daha fazla takımı kapsayacağa benziyor. İlk 7 haftada lider Napoli ile 7’nci sıradaki Inter’i sadece 5 puan ayırıyor. Heyecanın üst düzey olduğu Serie A’da tüm karşılaşmalar, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan yayınlanıyor. Bu heyecana artık A Spor ekranlarından da ortak olunabilecek. Futbolseverler, her hafta 1 mücadeleyi A Spor’dan takip edebilecek.