Spor Ekranı Öne Çıkanlar Ve Şifresiz Maçlar 23-25 Eylül

22.09.2022 - 16:30

Spor Ekranı Öne Çıkanlar Ve Şifresiz Maçlar 23-25 Eylül

Milli maç arasında voleybol, futbol, boks ve Amerikan Futbolu’ndan oluşan bir izleme listesi oluşturduk. Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar 23-25 Eylül listesindeki tek sorun, maçların yakın saatlerde oynanacak olması.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününü Kadınlar Voleybol Dünya Şampiyonası ile açıyoruz. Ardından Uluslar Ligi’nde iki maç bizleri bekliyor.

19.00 Polonya- Hırvatistan: Kadınlar Voleybol Dünya Şampiyonası’nda açılışı Polonya yapıyor. Son yıllarda beklentilerin biraz gerisinde kalan Polonya, favori olduğu maçta Hırvatistan’ı mağlup etmek istiyor. Bu keyifli mücadele, 19.00’da TRT Spor Yıldız’da.

21.45 İtalya-İngiltere: Uluslar Ligi’nde belki de haftanın maçı İtalya’da oynanacak. Son Avrupa Şampiyonası finalistleri kozlarını Uluslar Ligi’nde paylaşacak. Bu keyifli mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta.

21.45 Almanya-Macaristan: Grupta kimsenin beklemediği şekilde liderlik koltuğunda oturan Macaristan, Almanya deplasmanında da kazanarak liderlik için dev bir adım atmak istiyor. Almanya ise kazanması durumunda liderlik koltuğuna oturacak. Keyifli geçmeye aday mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ta.
1 spor ekranı 22.9.2022.jpg      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü de Kadınlar Voleybol Dünya Şampiyonası ile açıyoruz. Ardından yolculuğumuz Uluslar Ligi ve ağırsıklet boks mücadelesi oluyor.

14.00 Türkiye-Tayland: Grupta favori görülen Türkiye’yi zorlayabilecek ekipler arasında Tayland yer almıyor. Ancak son Milletler Ligi performansları etkileyiciydi ve gününde olmayan bir takımı cezalandırabileceklerinin sinyallerini verdiler. Bu bakımdan biraz daha rekabetçi geçmesini beklediğimiz Türkiye-Tayland karşılaması, TRT Spor’da.

20.00 Joe Joyce-Joseph Parker: Ağırsıklette eğlenceli geçmesi neredeyse garanti görülen Joe Joyce ile Joseph Parker eşleşmesi ile günü kapatıyoruz. Joyce’un sadece 1 maçı puana gitti ve profesyonel kariyerinde tüm maçlarını kazandı. Parker ise sadece iki maç kaybetti ve kaybettiği maçlarda nakavt olmadı. Bu bakımdan sonucu merakla beklenen mücadeleyi, S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

21.45 İspanya-İsviçre: Grubu lider tamamlamak isteyen İspanya, son sıradaki İsviçre ile karşılaşıyor. Kazanmak, son haftaya da lider girmek anlamına geliyor. Mücadelenin adresi ise S Sport ve S Sport Plus.
2 spor ekranı 22.9.2022.jpg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününü iki Uluslar Ligi maçıyla açıyor ve kapanışı NFL ile yapıyoruz. Günün dikkat çeken maçları şu şekilde:

21.45 Hollanda-Belçika: Uluslar Ligi’nde ilgi çeken eşleşmelerden biri Hollanda’da oynanacak. İki ekibin de hücum gücü düşünüldüğünde eğlenceli geçmesi beklenen Hollanda-Belçika maçı, grup liderini de belirleyecek. Bu karşılaşmayı, S Sport 2 ve S Sport Plus’tan izleyebilirsiniz.

21.45 Faroe Adaları-Türkiye: Aslında pek anlam ifade etmeyen karşılaşmalardan biri olacak. Ancak Türkiye’de genel itibarıyla forma şansı bulamayan isimlerin bu maçta sahada olması bekleniyor. Bu da birçok kişi için yeni bir milli takım izleme anlamına gelebilir. Faroe Adaları-Türkiye mücadelesini, TRT 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.

23.25 Tampa Bay Buccaneers-Green Bay Packers: NFL’de haftanın maçı Tampa Bay Buccaneers ile Green Bay Packers arasında oynanacak. Yaşı ilerlemiş iki QB’nin belki de son kez karşı karşıya gelmesini izleyeceğiz. Tom Brady ile Aaron Rodgers’ın bu keyifli kapışmasını, S Sport 2 ve S Sport Plus’tan izleyebilirsiniz.
3 spor ekranı 22.9.2022.jpg   

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarından Kadınlar Voleybol Dünya Şampiyonası’nı takip edebilirsiniz.

TRT 1’de Faroe Adaları-Türkiye mücadelesi ekranlara gelecek. 

Dijital platformlar ise biraz hareketleniyor. Ekranlara gelecek müsabakalar şu şekilde sıralanıyor:

USL Championship: USL Championship Youtube

AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley: TVF TV Youtube

Basketbol Erkekler Federasyon Kupası: TBF TV Youtube

Bu karşılaşmaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.