İspanya Basketbol Süper Kupası D-Smart’ta

22.09.2022 - 14:59

İspanya Basketbol Süper Kupası D-Smart’ta

İspanya’da yeni sezon öncesinde 4 ekip Süper Kupa için kozlarını paylaşıyor. Cumartesi yarı final maçlarının oynanacağı Süper Kupa’da Pazar günü final oynanacak ve şampiyon belli olacak. Tüm karşılaşmalar D-Smart’ta basketbolseverlerle buluşacak.

Elindeki içeriklerin büyük bölümünü kaybeden ve S Sport ile anlaşamaması sebebiyle sorun yaşayan D-Smart, İspanya Basketbol Süper Kupa maçlarını yayınlayacağını duyurdu. Cumartesi yarı final maçlarının oynanacağı Süper Kupa’da final Pazar günü 19.30’da gerçekleşecek. Turnuvadaki tüm karşılaşmalar, Spor Smart ve Spor Smart 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Cumartesi İki Yarı Final Maçı D-Smart’ta

İspanya Basketbol Süper Kupası’nda iki mücadeleyle heyecan başlıyor. Cumartesi günü finalistler Spor Smart ve Spor Smart 2 ekranlarında belli oluyor.

Yarı finalin ilk ayağında Real Betis ile Real Madrid karşı karşıya geliyor. 2016 yılından bu yana rakibini tüm maçlarda mağlup etmeyi başaran Real Madrid, bir kez daha kazanarak adını finale yazdırmak istiyor. Real Betis ise geçtiğimiz sezon yaşadığı hayal kırıklığını sezonun ilk maçında unutturmanın peşinde. Cumartesi 19.30’daki mücadele, Spor Smart 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Real Betis ile Real Madrid arasındaki keyifli kapışmanın ardından Barcelona ile Joventut Badalona karşı karşıya gelecek. Sezon öncesi hazırlık etabında da karşılaşan iki ekibin mücadelesinde kazanan Barcelona olmuştu. Bu kez İspanya Basketbol Süper Kupa yarı finalinde karşılaşacak iki ekibin bu keyifli karşılaşması, finale yükselen son ekibin belli olmasını sağlayacak. Bu mücadele ise Cumartesi günü 22.30’da Spor Smart ekranlarından naklen yayınlanacak.

Karşılaşmaların galipleri, Pazar günü şampiyonluk için karşılaşacak. Pazar 19.30’daki İspanya Basketbol Süper Kupa final maçını, Spor Smart ekranlarından takip edebilirsiniz.               1 isp bask süper kup 22.9.2022.jpg      

D-Smart Spor İçeriğini Arttırmayı Hedefliyor

S Sport kanallarının D-Smart platformundan ayrılmasından sonra D-Smart’ın spor içeriğini arttırması gerekiyor. İspanya ACB ve Asya Kupaları dışında spor içeriği neredeyse kalmayan D-Smart’ın yakın zamanda yeni hamlelere imza atması bekleniyor.

İspanya Basketbol Süper Kupa maçlarıyla yeni sezona resmi olarak giriş yapacak D-Smart’ta Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak keyifli müsabakaları takip edebilirsiniz.