BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Başakşehir-Antwerp 18 Ağustos TRT 1 LİNK

18.08.2022 - 18:26

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Başakşehir-Antwerp 18 Ağustos TRT 1 LİNK

Türkiye’yi şu anda UEFA Konferans Ligi’nde temsil eden tek takım durumunda olan Başakşehir, Belçika’nın formda ekibi Antwerp ile karşı karşıya geliyor. Başakşehir’in sahasında Antwerp’i ağırlayacağı maç, bu akşam saat 20.45’te başlayacak. Maç öncesi öne çıkan trend aramaları şu şekilde sıralayabiliriz: Başakşehir maçı izle, Antwerp maçı izle, Başakşehir Antwerp canlı izle, Başakşehir Antwerp canlı maç izle, Başakşehir Antwerp maç izle, Başakşehir Antwerp bedava maç izle, Başakşehir maçı canlı izle TRT 1 izle, UEFA Konferans Ligi maçı online. Maça dair tüm gelişmeleri içeriğimizde bulmanız mümkün.

BAŞAKŞEHİR-ANTWERP MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

başakşehir antwerp maç öncesi görsel

Başakşehir Antwerp Maçı Canlı Yayın Linki 

Başakşehir Antwerp İzleme Linki Başakşehir’in Belçika ekibi Antwerp ile olan randevusu, ülkemizde sadece TRT1 ekranlarında olacak. Dolayısıyla futbol severler, bu karşılaşmayı ekranları başından şifresiz olarak izleyebilecek.

Başakşehir Antwerp Maçı Canlı Takip

Başakşehir Antwerp müsabakasına Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maç istatistiklerini canlı olarak takip etmek isteyenler, aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilir.

BAŞAKŞEHİR ANTWERP MAÇI CANLI TAKİP

Başakşehir Savunmada Güven Veriyor

başakşehir antrenman

Emre Belözoğlu’nun önderliğinde bu sezona güçlü bir başlangıç yapan İstanbul Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’de 2 hafta sonunda 4 puan topladı. Çok zor kaybeden bir takım hüviyetine bürünen Başakşehir, son olarak Konyaspor ile golsüz berabere kaldı. Hatırlanacağı gibi önceki haftada da Kasımpaşa engelini 4 golle aşmışlardı. Başakşehir oynadığı 2 lig maçının sonunda henüz kalesinde gol görmedi. Başakşehir son 5 resmi karşılaşmada sadece tek bir gol yedi. Yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam eden temsilcimiz, bir önceki turda İzlanda’nın Breidablik takımını zorlanmadan geçmişti. Bu maçtan önce Başakşehir ekibinde herhangi bir eksik oyuncu söz konusu değil.

Mesut Kadroda Olacak mı?

mesut özil antwerp maçı hazırlık

Başakşehir takımında bu aralar gündem Mesut Özil. Oyuncu, takımla beraber ilk maçına çıkmak için tam anlamıyla gün sayıyor. Dünyaca ünlü yıldız, bilindiği üzere 1.5 sene önce Fenerbahçe’ye transfer olmuş ancak sahada bir türlü bekleneni verememişti. Yaz döneminde Başakşehir’e geçen yıldız oyuncu, maç ve kondisyon eksiğinden dolayı uzun süredir özel bir çalışma gerçekleştiriyordu. Geçen hafta Rezerv Lig kapsamında 45 dakika forma giyen Mesut, yavaş yavaş sahalara dönmeye hazırlanıyor. Oyuncu bu maçın listesine yazıldı ancak sahada yer alıp alamayacağı henüz belirsizliği koruyor. Teknik Sorumlu olarak geçen Erdinç Sözer, yaptığı açıklamada Mesut’un idmanlarda çok istekli olduğunu, bu maçla ilgili durumunun son antrenmandan sonra netleşeceğini belirtti.

Antwerp Lige Çok İyi Başladı

Antwerp frey başakşehir

Başakşehir’in bu akşam konuk edeceği Antwerp takımı, kendi ligine oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Belçika Ligi’nde ilk 4 haftayı da galip kapatan ekip, şu an itibarıyla zirveye yerleşmiş durumda. Takım son olarak Eupen deplasmanından 1-0’lık skorla döndü. Fenerbahçe’den tanıdığımız Frey, tıpkı geçen sezon olduğu gibi bu sezona da oldukça istekli başladı. Şu ana dek 3 gol atan Frey, takımın en önemli kozlarından biri durumunda. Diğer taraftan Balikwisha da tıpkı Frey gib bu sezona oldukça etkili başladı. Antwerp daha önceki turlarda Drita ve Lilleström takımlarını safdışı bırakmıştı. Bu maç öncesinde Belçika temsilcisinde ciddi bir eksik söz konusu değil. Bu arada Antwerp’i Hollandalı efsane Mark van Bommel çalıştırıyor.