CANLI MAÇ İZLE Austria Wien-Fenerbahçe 18 Ağustos Spor Smart MAÇ LİNKİ

18.08.2022 - 18:25

CANLI MAÇ İZLE Austria Wien-Fenerbahçe 18 Ağustos Spor Smart MAÇ LİNKİ

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu kapsamında Austria Wien takımı ile karşılaşıyor. İlk maçı deplasmanda oynayacak olan temsilcimiz, buradan avantajlı bir skorla ayrılmak istiyor. Türkiye saatiyle bu akşam 22.00’da başlayacak olan müsabaka öncesi futbol severler; “Austria Wien maçı izle, Fenerbahçe maçı izle, Austria Wien Fenerbahçe canlı maç izle, Austria Wien Fenerbahçe maç izle, Austria Wien Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle,  Smart Spor link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, UEFA Avrupa Ligi maçı izle” gibi aramalara yöneliyor. Austria Wien Fenerbahçe maçı öncesi ön plana çıkan detayları sizler için derlemeye çalıştık.

AUSTRİA WİEN FENERBAHÇE CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

austria fenerbahçe maç öncesi görsel

Austria Wien-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Austria Wien Fenerbahçe İzleme Linki Şampiyonlar Ligi sonrası UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe, gruplara kalmak adına Austria Wien’i geçmek zorunda. Bu keyifli maç, Smart Spor HD kanalı üzerinden izlenebilecek.

Austria Wien-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe’nin Austria Wien ile olan zorlu randevusuna tanıklık etmek ve istatistikleri canlı olarak takip etmek için kulüp televizyonundan yararlanabilirsiniz.

AUSTRİA WİEN FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Çok Moralli

fenerbahçe avusturya yolcusu

Lige kötü bir başlangıç yapmasına rağmen geçen hafta Kasımpaşa deplasmanından 6 golle dönen Fenerbahçe’de keyifler yerine geldi. Takım bu morali Avrupa kupalarına da yansıtmak istiyor. İlk hafta Ümraniyespor ile 3-3 kalan ekip, Kasımpaşa karşısında adeta gol şov yapmıştı. Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Dinamo Kiev tarafından elenen sarı lacivertli ekip, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Bir önceki turda Slovacko’yu eleyen temsilcimiz, play-off aşamasında Austria Wien ile eşleşti. Jesus’un talebeleri Avusturya’daki ilk maçtan iyi bir skorla dönmek ve pazartesi oynanacak Adana Demirspor maçına daha motive bir şekilde hazırlanmak istiyor. Wien deplasmanında İrfan, Serdar, Nazım gibi isimler, sakatlık sorunlarından dolayı kadroda olamayacak. Pedro ise hafta içi takımla beraber çalışmalara başladı. Oyuncunun ilk olarak hangi maçta forma giyebileceğine dair bir açıklama yapılmadı. Bu arada Avusturya’da yaşayan gurbetçilerin takıma destek olmak için tribünde olmaları bekleniyor.

Jesus Maç Öncesi Neler Söyledi?

Jesus austria wien maçı öncesi antrenman

Fenerbahçe’nin Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus, maçtan bir gün önce resmi bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Bu toplantıda deneyimli hocaya Gustavo Henrique de eşlik etti. Austria Wien’in maç boyunca kendilerine zorluk çıkarabileceğini söyleyen Jesus, rakipten bağımsız şekilde her maça kazanma parolasıyla çıktıklarının altını çizdi. Takımın hazır olması adına belli bir sürenin geçmesi gerektiğini söyleyen Jesus; “Henüz ligde sadece 2 maç oynadık, arzu ettiğimiz seviyedeyiz dersem yalan söylemiş olurum. Ofansif yönden daha da iyi olacağız. Fenerbahçe Avrupa’da daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor.” İfadelerine yer verdi. Ayrıca sakat oyuncuların durumu hakkında da bilgi veren Portekizli hoca, Alioski, Mert ve İrfan’ın henüz fiziksel olarak iyi durumda olmadıklarını söyledi. Fenerbahçe’de Emre, Lincoln, Valencia, King ve Zajc gibi isimlerin ilk 11’de yer almaları bekleniyor.

Austria Wien Finansal Sorunlarla Uğraşıyor

austria wien maç öncesi paylaşım

Fenerbahçe’nin bugün UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmak adına mücadele edeceği Austria Wien, bu aralar önemli finansal sorunlarla karşı karşıya. Bilindiği üzere finansal problemlerinden ötürü bu sezona puan silme cezası ile başladılar. Avusturya Futbol Federasyonu, Austria Wien’in ligdeki 2 puanını sildi. Bunun üstüne takımın 4 maçta sadece tek bir galibiyet alabilmesi de işleri iyice çıkmaza soktu. Manfred Schmid’in talebeleri, şu anda kendi liglerinde son basamakta yer alıyor. Takım Fenerbahçe maçıyla beraber bu sezon ilk Avrupa maçına çıkmış olacak. Austria Wien, geçen sene elde ettiği başarıyla bu organizasyona play-off turundan katılmaya hak kazanmıştı. Avusturya temsilcisinde Gruber, Handi ve Holland sakat oyuncular arasında yer alıyor.