Yunanistan-Türkiye Akropolis Turnuvası Maçı Şifresiz Tivibu Spor’da

19.08.2022 - 06:45

Yunanistan-Türkiye Akropolis Turnuvası Maçı Şifresiz Tivibu Spor’da

EuroBasket hazırlıklarını sürdüren Türkiye, Akropolis Turnuvası’nda son maçına çıkıyor. Turnuvada oynadığı iki maçtan bir galibiyet çıkaran Türkiye’nin Yunanistan önündeki sınavı, Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Cuma 21.00’deki Yunanistan-Türkiye Akropolis Turnuvası maçı, şifresiz Tivibu Spor’da ve Tivibu Spor YouTube kanalında.

Dünya Kupası eleme maçları ve EuroBasket öncesinde hazırlıklarını devam ettiren Türkiye, Akropolis Turnuvası’na katıldı. Burada iki maç yapan ve bu maçlardan birini kazanan Türkiye, Yunanistan önünde son maçına çıkıyor. Karşılaşmanın yayıncısı ise geçtiğimiz saatlerde belli oldu. 

Turnuvanın ilk günü Türkiye’den yayınlanmazken, ikinci günden itibaren yayıncı Tivibu Spor oldu. Cuma(bugün) 21.00’deki Yunanistan-Türkiye Akropolis Turnuvası mücadelesini de Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz. Ayrıca mücadele Tivibu Spor YouTube kanalından da şifresiz ekranlara gelecek.

Savunmada Sorunlar Göze Çarpıyor

Hedefi büyülten ve bu doğrultuda sıkı bir hazırlık dönemi geçiren Türkiye’de oynanan hazırlık maçlarında savunma sıkıntısı göze çarpıyor. Neredeyse her maçta birebir savunmada sorunlu bir görüntü ortaya koyan Türkiye’de koç Ergin Ataman da savunma performansından şikayetçi.

Turnuvanın ilk günü kazanılan Gürcistan maçı sonrasında açıklamalar yapan Ataman, özellikle ilk yarıda savunmada berbat oynadıklarını belirtti.

Savunmada, bilhassa ilk yarıda berbat oynadık. Ancak üçüncü çeyreğin başlamasıyla birlikte pres yapmaya, agresif oynamaya başladık. Ribauntları kontrol edip Cedi ve Furkan ile birlikte hızlı hücum sayıları bulduk. Bence iyi bir hazırlık maçı oldu. Durumumuzu gördük. Gürcistan harika bir takım. Shermadini ve Shengelia da harika maç çıkardılar.
1 ergin ataman 19.8.2022.jpeg      

Yunanistan Karşısında Son Galibiyet 2015’te Geldi

Yunanistan ile Türkiye arasında oynanan maçlarda özellikle son dönemde Yunanistan’ın üstünlüğü dikkat çekiyor. İki ekip arasında oynanan son 10 maçın 9’unu Yunanistan kazanırken, Türkiye sadece 1 maçtan galip ayrıldı. 2015 yılından bu yana rakibini mağlup edemeyen Türkiye, Akropolis Turnuvası’nda bu seriyi bozmak istiyor.

Turnuvada ikide iki yapan ev sahibi Yunanistan ile savunmada sorunlu bir görüntü ortaya koyan Türkiye arasındaki Akropolis Turnuvası mücadelesi, Cuma 21.00’de Tivibu Spor’da.