Deniz Satar’ın Yeni Adresi Belli Oldu

18.08.2022 - 08:48

Deniz Satar’ın Yeni Adresi Belli Oldu

Başarılı sunucu Deniz Satar’ın yeni adresi belli oldu. Uzun yıllar TRT Spor ekranlarında sporseverlerin karşısına çıkan Deniz Satar, bundan böyle A Spor’da olacak. Yaşasın Hafa Sonu programını sunacak Satar, bu hafa sonuyla mesaisine başlayacak.

TRT Spor ekranlarında uzun yıllar boyunca görev yapan Deniz Satar, Instagram hesabında yaptığı reklam paylaşımı sonrasında TRT’deki görevinden istifa etmişti. İnstagram hesabından canlı yayınlara imza atan Satar’ın yeni sezondaki adresi A Spor oldu. Yaşasın Hafta Sonu programını sunacak Satar, 20 Ağustos Cumartesi günüyle beraber A Spor’daki mesaisine başlayacak.

Bundan Böyle A Spor’dayım

Deniz Satar, Yaşasın Hafta Sonu programıyla A Spor ekranlarında olacağını bir video ile açıkladı. A Spor Twitter hesabından paylaşılan video ile yeni adresini duyuran Satar, her hafta sonu sporseverlerin karşısına çıkacak.

Biraz özledik, biraz bekledik. Artık kavuşma zamanı… Ben de A Spor’dayım. Bundan böyle her hafta sonu Yaşasın Hafta Sonu ile sizlerleyim.
 

Deniz Satar Kimdir?

1987 İzmir doğumlu Deniz Satar, Konya Selçuk Üniversitesi Gazetecilik mezunu. İzmir’de yerel bir televizyonda canlı müzik programı sunarak televizyon dünyasına adım atan Satar, üniversiteden mezun olmasının ardından TRT Spor’da İlk Baskı programını sunmaya başladı. 2013 yılında Fanatik’te editör görevini üstlenen Satar, Fanatik Web TV’de de programlara imza attı. Aynı yıl TRT Spor’da hafta sonları ekranlara gelen Spor Keyfi programını da sunan Deniz Satar’ın, 2020 yılında İnstagram’da yaptığı reklam paylaşımı tepki toplamıştı. Bu paylaşımın ardından TRT Spor’a veda eden Satar, bir süre ekranlarda yer almadı. 

TRT Spor ayrılığının ardından kendi İnstagram hesabından ve birkaç dijital platformda işlere imza atan Deniz Satar, 2022/23 sezonundan itibaren A Spor ekranlarında olacak. Deniz Satar, her hafta sonu Yaşasın Hafta Sonu programıyla sporseverlerin karşısına çıkacak.