Trabzonspor-Kopenhag Şampiyonlar Ligi Play-off Turu Rövanş Maçı EXXEN’de

17.08.2022 - 11:10

Trabzonspor-Kopenhag Şampiyonlar Ligi Play-off Turu Rövanş Maçı EXXEN’de

Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına kalan takımlar belli oluyor. Temsilcimiz Trabzonspor, ilk maçta 2-1 kaybettiği Kopenhag’ı konuk ediyor. 24 Ağustos Çarşamba 22.00’deki Trabzonspor-Kopenhag Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçı, EXXEN’de futbolseverlerle buluşuyor.

Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak isteyen Trabzonspor, Danimarka temsilcisi Kopenhag’ı konuk ediyor. İlk maçta sahadan istediğini alamayan Trabzonspor, kendi evinde kazanarak adını gruplara yazdırmak istiyor. Trabzonspor ile Kopenhag arasındaki mücadelenin yayıncısı ise aynı ilk maçtaki gibi EXXEN oldu. 24 Ağustos Çarşamba 22.00’deki Trabzonspor-Kopenhag karşılaşmasını, EXXEN ekranlarından izleyebilirsiniz.
1 ts 17.8.2022.jpg      

Bir Sonraki Maç İçin Sağlıklı Mesajlar Verdik

Danimarka’da 2-1 Kopenhag üstünlüğüyle sona eren mücadelenin ardından teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. İyi sinyaller verdiklerini belirten Avcı, güçlü bir rakibe karşı özellikle ikinci yarıda dominant bir oyun sergilediklerini dile getirdi.

Bir teknik adam olarak hep oyun ile ilgilendiğim için bugün son derece tatmin olmuş durumdayım. Oyundan memnunuz. İkinci yarıda oyunun tamamında planladığımız dominant oyunu gösterdik. Bir sonraki maç için sağlıklı mesajlar verdik. Oyun olarak tur atladığımızı düşünüyorum. Belki mağlup olduk ancak takım harika mesajlar veriyor. Taraftarlarımız mutlu olsun. İkinci maçta o müthiş destekle birlikte turu geçeceğimize inanıyorum. Bugün burada genç ve şiddetli baskı yapabilen bir takıma karşı bence doğru oynadık. Takım çok gelişiyor. Bütün arzumuz Şampiyonlar Ligi'nde yer almak.
Oyun olarak rakibimizin en önemli silahlarından birisi yüksek şiddet pres yapmak ve duran toplar. Biz oyunu başından sonuna kadar dominant şekilde oynamayı planladık ve oyun da böyle başladı. İlk gol, kendi ayağımızdaki topu kaybetmemizin üzerine geldi. 2. gole rağmen dominant oyunumuzu sürdürdük. Oyunun hakkı mağlubiyet değildi. Bulduğumuz pozisyonlar ve attığımız gol var. Oyun olarak net şekilde kazandık. Bu oyun bir teknik adam olarak beni tatmin etmiştir.
Şuna gerçekten inanıyorum; ikinci maçta müthiş taraftarlarımızla tura geçeceğimizi düşünüyorum. Her detayı dikkate alarak önce lig maçımız Antalyaspor'a sonra da Kopenhag'a odaklanacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum ve onlarla gurur duyuyorum. Skor olarak değil ama oyun olarak çok mutluyuz.