Malmö-Sivasspor UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu İlk Maçı TRT Spor’da

17.08.2022 - 10:28

Malmö-Sivasspor UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu İlk Maçı TRT Spor’da

UEFA Avrupa Ligi temsilcilerimizden Sivasspor, İsveç temsilcisi Malmö ile karşılaşıyor. Malmö-Sivasspor UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçı TRT Spor’da futbolseverlerle buluşuyor. Mücadeleyi, Perşembe 20.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden ekiplerden Sivasspor, play-off turunda Dudelange’yi elemeyi başaran Malmö ile karşılaşıyor. Türkiye Kupası’nı kazandığı için direkt play-off turundan turnuvaya giriş yapan Sivasspor’un Malmö önündeki ilk sınavı, TRT Spor ekranlarında olacak. Malmö-Sivasspor UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçını, Perşembe 20.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Malmö Sezona Beklentilerin Gerisinde Giriş Yaptı

Geçtiğimiz sezon İsveç Allsvenskan’ı şampiyon tamamlayan Malmö, yeni sezona beklentilerin gerisinde giriş yaptı. 15 haftası geride kalan ligde 6’ncı sırada bulunan Malmö, Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda beklenmedik şekilde Zalgiris’e mağlup oldu. 

Zalgiris mağlubiyeti sonrasında yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden Malmö, burada üçüncü ön eleme turunda Dudelange ile eşleşti. İlk maçı 3-0 kazanan Malmö, ikinci maçta rakibiyle 2-2 berabere kalarak adını play-off turuna yazdırdı. 
1 sivasspor 17.8.2022.jpg      

Sivasspor Sezona İyi Giriş Yapamadı

Sivasspor, geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası şampiyonu oldu ve UEFA Avrupa Ligi’nde Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı. Oynadığı resmi karşılaşmalarda geçtiğimiz sezonun gerisinde bir takım görüntüsü çizen Sivasspor’un transferlerin sayısını arttırması bekleniyor. 

Hücumda sadece Gradel ile çözüm üretebilen Sivasspor’un Faycal Fajr’ın boşluğunu dolduramadığı görülüyor. Bu bölgeye İsrailli Dia Saba’yı transfer etmek isteyen Sivasspor, play-off turu ilk maçında Malmö karşısında avantajlı sonuç elde etmeyi hedefliyor.

2 sivasspor 17.8.2022.jpg      

Geçtiğimiz Sezon Kopenhag’a Mağlup Oldu

Sivasspor, geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde yer aldı. Eleme turlarını geçen Sivasspor, play-off aşamasında Kopenhag’a mağlup oldu. Sezonu çok erken açtıkları için sezonun geri kalanında sorun yaşadıklarını belirten Rıza Çalımbay, bu sezon ise transferlerin yetişmemesinden şikayetçi. 

Yeni sezonda beklentilerin gerisinde kalan Malmö ile oynadığı resmi maçlarda hazır bir takım görüntüsü vermeyen Sivasspor arasındaki UEFA Avrupa Ligi play-off turu mücadelesi, Perşembe 20.00’den itibaren TRT Spor’da.