BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Kasımpaşa-Fenerbahçe 15 Ağustos BEIN LİNK

15.08.2022 - 16:50

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Kasımpaşa-Fenerbahçe 15 Ağustos BEIN LİNK

Lige büyük bir hayal kırıklığı ile başlayan Fenerbahçe; Galatasaray ve Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmek istiyor. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 2’nci haftasında bu akşam saat 21.45’te Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşıyor. Bu zorlu karşılaşmayı ekran karşısında izlemek isteyen futbol severler; Fenerbahçe maçı izle, Kasımpaşa maçı izle, Kasımpaşa Fenerbahçe canlı izle, Kasımpaşa Fenerbahçe canlı maç izle, Kasımpaşa Fenerbahçe maç izle, Kasımpaşa Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Karşılaşmaya dair merak edilenleri bu içeriğimizde sizler için bir araya getirmeye çalıştık.

KASIMPAŞA FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

kasımpaşa fenerbahçe maçı öncesi görsel

Kasımpaşa-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Kasımpaşa-Fenerbahçe İzleme Linki Fenerbahçe ve Kasımpaşa, haftanın kapanış gününde Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda karşı karşıya geliyor. Maç, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyici ile buluşacak.

Kasımpaşa-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe’nin Kasımpaşa karşısında nasıl bir performans göstereceğini merak eden futbol severler, FB TV üzerinden canlı istatistiklere yönelebilir.

KASIMPAŞA FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

KASIMPAŞA FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Tatsız Başladı

fenerbahçe antrenman

Fenerbahçe, yaptığı transferlerle bu sezonun şampiyonluk konusunda en iddialı takımlarından biri durumundaydı. Takım; önce savaş koşullarında aylardır resmi maç oynayamayan ve kadrosundaki birçok futbolcu ile yollarını ayırmak zorunda kalan Dinamo Kiev’e elendi, hemen sonrasında ise sezon açılışında Kadıköy atmosferinde Ümraniyespor’a karşı 2 puan kaybetti. Ali Koç’un başarısızlığa tahammülünün olmadığı 2022-2023 sezonuna son şampiyon Trabzonspor 2’de 2 ile başladı. Dolayısıyla yarışta geride kalmamak adına sarı lacivertlilerin bu haftayı mutlaka boş geçmemesi gerekiyor. Ümraniyespor’a karşı 2 defa önce geçmesine rağmen skoru koruyamayan ve üst üste yediği gollerle maçı kaybedecek noktaya gelen Fenerbahçe’de Valencia, attığı 2 golle üzerindeki kara bulutları bir nebze dağıttı.  Telafi maçına çıkacak olan sarı lacivertlilerde bu maç öncesinde Mert Hakan, Nazım, Pedro ve Serdar Aziz, sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

Yeni Transferler Tepki Topluyor

jesus kasımpaşa hazırlık

Avrupa ve lig macerasına tatmin edici olmayan skorlarla başlayan Fenerbahçe’de özellikle de yeni transferler yoğun bir şekilde tartışılıyor. Birçok farklı bölgeye transfer yapılmasına rağmen forvet pozisyonu için uygun transferin yapılmaması, sosyal medyada taraftarların tepkilerine yol açıyor. Jesus onayıyla alınan Brezilyalı oyuncular, Ümraniyespor karşılaşmasında taraftarlardan sınıfı geçemedi. Özellikle Gustavo Henrique’nin yavaş ayakları, tribünlerin homurdanmasına neden oldu. Bu maçta oyuncunun maça ilk 11’de başlaması beklenmiyor. Bu arada genç oyuncu Arda Güler’e ligin ilk haftasında 5 oyuncu değişikliğine rağmen şans verilmemesi, tartışmaları da beraberinde getirdi. Bilindiği üzere oyuncuya hafta içi 10 numaralı forma, özel bir törenle takdim edilmişti. Son olarak; Fenerbahçe taraftarları aylar sonra bir lig maçını deplasman tribünlerinden takip edebilecek.

Kasımpaşa Geçen Seneyi Arattı

kasımpaşa antrenman

Kasımpaşa, geçen sezonun ikinci yarısında Antalyaspor ve Fenerbahçe ile beraber en sağlam takımları olarak fark yaratmıştı. Özellikle devre arasında takıma dahil olan Umut Bozok ve Muleka’nın gol yollarındaki verimliliği doğrudan asist ve gol sayılarına yansımıştı. Kasımpaşa bu iki değerli oyuncusunu sezon sonunda kaybedince takım kimyasındaki değişim de kaçınılmaz oldu. Takım yaz döneminde Celina ve Bahoken gibi isimleri kadroya dahil ettiler. Her iki transferin de bu maçta ilk 11’de yer almaları bekleniyor. Kasımpaşa ligin ilk haftasında bir diğer İstanbul ekibi olan Başakşehir’den tam 4 fark yedi. Lige tatsız bir başlangıç yapan ekipte defans oyuncusu Sadık kırmızı kart cezalısı. Tarkan Serbest ise sakat olduğu için İstanbul’a getirilmedi.