TV8,5 Şampiyonlar Ligi Play-off Turunda Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

15.08.2022 - 11:06

TV8,5 Şampiyonlar Ligi Play-off Turunda Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Şampiyonlar Ligi play-off turunun yayın haklarının sahibi EXXEN, iki mücadelenin şifresiz TV8,5’tan yayınlanacağını açıkladı. Önümüzdeki hafta da benzer şekilde şifresiz yayınlarına devam etmesi beklenen TV8,5’un yayın akışını açıklaması, “Kopenhag-Trabzonspor şifresiz mi yayınlanacak?” sorusunun da yanıt bulmasını sağladı.

Şampiyonlar Ligi yayın hakları 2 sezon daha EXXEN’de. Bu yayın haklarının içinde play-off turu karşılaşmaları da yer alıyor. Yayıncı EXXEN, bazı karşılaşmaların şifresiz yayınla TV8,5’ta olacağını açıkladı. Play-off turundan iki karşılaşmayı akışa ekleyen TV8,5’un önümüzdeki günlerde farklı karşılaşmaları da ekranlara getirmesi bekleniyor.

Kopenhag-Trabzonspor Şifresiz mi?

Şampiyonlar Ligi play-off turunda iki maçı yayınlayacağını duyuran TV8,5’un bu açıklaması, Trabzonsporlu taraftarları heyecanlandırdı. Kopenhag-Trabzonspor maçının şifresiz olacağı düşünüldü ama TV8,5’un açıkladığı programda Danimarka’daki mücadele yer almadı. Bu karşılaşmanın EXXEN’den şifreli yayınlanacağı belirtildi.
1 şl 15.8.2022      

İlk Maç Salı 22.00’de

TV8,5’un ekranlara getireceği ilk maç Salı günü 22.00’de başlayacak. Rıdvan Yılmaz transferiyle Türkiye’deki taraftarların ilgisini çeken Rangers, Monaco’yu son dakika golleriyle elemeyi başaran PSV’yi konuk ediyor.

Son dönemde forma şansı bulan Rıdvan Yılmazlı Rangers ile Hollanda’nın en başarılı ekiplerinden PSV arasındaki Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçı, Salı 22.00’de TV8,5’ta.
2 şl 15.8.2022.jfif      

Benfica Avantaj Kovalıyor

TV8,5 ekranlarından yayınlanacak diğer maçta Fenerbahçe ve Sturm Graz eşleşmelerinden galip ayrılan Dinamo Kiev, Portekiz’in en başarılı ekiplerinden Benfica ile karşılaşacak. 

Eleme turlarında beklentileri aşmayı başaran Dinamo Kiev ile Midtjylland karşısında zorlanmadan turlayan Benfica arasındaki mücadele, Çarşamba 22.00’den itibaren TV8,5’tan naklen yayınlanacak.
3 şl 15.8.2022.jfif      

Rövanş Maçlarının da TV8,5’ta Yayınlanması Bekleniyor

Süper Lig’in başlamasıyla bir futbol kanalına dönüşen TV8,5’ta rövanş karşılaşmalarının da naklen yayınlanması bekleniyor. Önümüzdeki hafta oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçlarının yayın programının da yakın zamanda açıklanacağı tahmin ediliyor.

Grup aşaması, ikinci tur ve çeyrek final aşamalarında da karşılaşmaları ekranlara getirmesi beklenen TV8,5, yeni sezonda futbolseverleri memnun edecek.