CBC Sport Şampiyonlar Ligi Play-off Turunda Yayınlayacağı Maçları Açıkladı

16.08.2022 - 08:32

CBC Sport Şampiyonlar Ligi Play-off Turunda Yayınlayacağı Maçları Açıkladı

Şampiyonlar Ligi vizesi alacak takımlar belli oluyor. Türkiye’den izlenebilen Azerbaycan kanalı CBC Sport, Şampiyonlar Ligi play-off turunda yayınlayacağı maçları açıkladı. Salı ve Çarşamba günü oynanacak 6 maçın 3’ü naklen CBC Sport ekranlarında olacak. 

Türkiye’den izlenebilen spor kanallarından CBC Sport, Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere birçok yayın hakkının sahibi. Türkiye’nin çekim alanındaki Azerspace uydusu üzerinden yayın yapan CBC Sport, Şampiyonlar Lig play-off turundan üç mücadeleyi naklen yayınlayacağını duyurdu. 

Kopenhag-Trabzonspor CBC Sport’ta

CBC Sport, Salı ve Çarşamba gününden üç karşılaşmayı yayın akışına ekledi. Salı günü CBC Sport’tan naklen yayınlanacak mücadele, Kopenhag-Trabzonspor karşılaşması oldu.

Savunmada ve kalede bu sezon oynadığı maçlarda sorunlar yaşayan Kopenhag, temsilcimiz Trabzonspor önünde avantajı yakalamak istiyor. Trabzonspor ise resmi maçlarda gol yememe alışkanlığını Kopenhag önünde devam ettirmeye çalışacak. Türkiye’de EXXEN’den yayınlanacak bu karşılaşmayı, CBC Sport ekranlarından da takip edebilirsiniz.

 1 cbc sport 16.8.2022.webp      

Çarşamba Günü İki Maç Programda

CBC Sport, Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi play-off turu maçlarından ikisini yayın akışına ekledi. Çarşamba günü 19.45’te Karabağ ile Plzen karşı karşıya gelecek. Bu mücadele, CBC Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

Karabağ-Plzen mücadelesinin ardından 22.00’de Dinamo Kiev ile Benfica kozlarını paylaşacak. Dinamo Kiev-Benfica mücadelesini de CBC Sport ekranlarından takip edebileceksiniz.

Önümüzdeki hafta oynanacak rövanş karşılaşmalarının da CBC Sport ekranlarından yayınlanması bekleniyor. Ayrıca grup aşamasında da CBC Sport şifresiz yayınlarına devam edecek.
2 cbc sport 16.8.2022.webp      

Türkiye’de de İki Maç Şifresiz

Şampiyonlar Ligi yayınları son yıllarda RTÜK sayesinde yarı final ve finalde şifresiz ekranlara geliyor. Öte yandan grup aşaması ise yaklaşık 3 yıldır şifreli. Yayın haklarının Tivubu’da olduğu dönem bazı karşılaşmalar TRT ekranlarından yayınlanıyordu. Yayın hakkı beIN Sports’a geçince ilk sezon bazı mücadeleler beIN Sports Haber’den yayınlandı ama daha sonrasında grup aşaması veya play-off turu şifresiz yayınlanmadı. Bu sezon ise Şampiyonlar Ligi’nde bazı maçlar Türkiye’de de şifresiz ekranlara gelecek.

Play-off turu ile şifresiz yayınlar başlayacak. Yayın hakkının sahibi EXXEN, Salı 22.00’deki Rangers-PSV ve Çarşamba 22.00’deki Dinamo Kiev-Benfica mücadelesinin TV8,5’tan şifresiz yayınlanacağını duyurdu. Aynı CBC Sport’ta olduğu gibi grup aşamasında da bazı müsabakalar, Türkiye’de TV8,5 ekranlarından şifresiz yayınlanacak.