BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Giresunspor 13 Ağustos BEIN LİNK

13.08.2022 - 15:50

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Giresunspor 13 Ağustos BEIN LİNK

Ligin 2’nci haftasında Galatasaray, Karadeniz temsilcisi Giresunspor’u sahasında ağırlıyor. Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında zorlu Antalyaspor deplasmanından 3 puanla dönen sarı kırmızılı ekibin sıradaki randevusu bu akşam saat 21.45’te. Maç öncesinde futbol severlerin yöneldiği arama sonuçları şu şekilde: Galatasaray maçı izle, Giresunspor maçı izle, Galatasaray Giresunspor canlı izle, Galatasaray Giresunspor canlı maç izle, Galatasaray Giresunspor maç izle, Galatasaray Giresunspor bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Canlı yayın bilgisi ve maç öncesi detaylarını öğrenmek istiyorsanız, tam olarak doğru adrestesiniz.

GALATASARAY-GİRESUNSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

nef stadyumu galatasaray giresunspor

Galatasaray Giresunspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Galatasaray Giresunspor İzleme Linki Galatasaray ve Giresunspor takımlarının kozlarını paylaşacağı müsabaka, bu akşam sadece beIN Sports HD 1 kanalında yayınlanacak.

Galatasaray-Giresunspor Maçı Canlı Takip

Okan Buruk önderliğinde sezona flaş bir başlangıç yapan Galatasaray, bir seri yakalamak istiyor. Moralli Galatasaray’ın Giresunspor maçındaki istatistiklerini canlı takip etmek adına aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

GALATASARAY GİRESUNSPOR MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY GİRESUNSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Lige İyi Başladı

okan buruk antrenman

Geçen sezon, tarihinin en kötü performanslarından birine imza atan Galatasaray, 2022-2023 sezonuna son derece etkileyici bir başlangıç yaptı. Ligin en oturmuş takımlarından biri olan ve uzun süredir yenilgi almayan Antalyaspor’u üstelik deplasmanda yenen sarı kırmızlılar, şampiyonluğun da en ciddi adaylarından biri olduğunu kanıtladı. Golün son dakikalarda gelmesi, takım bütünlüğünü yakalamak açısından itici bir güç oldu. Antalyaspor karşısında galibiyeti getiren gol, oyunun son bölümlerinde Gomis’in ayağından geldi. Okan Buruk dönemine iddialı bir giriş yapan Galatasaray, bu galibiyeti anlamlı kılmak adına Giresunspor’u sahasında yenmek istiyor. Galatasaray’da bu maç öncesinde Dubois’in oynaması beklenmiyor.

Galatasaray’da Mertens Heyecanı

galatasaray mertens paylaşımı

Galatasaray, dünyaca ünlü yıldız Mertens’i takıma kazandırmanın heyecanını yaşıyor. Belçika Milli Takımı’nda onlarca kez forma giyen ve Napoli’deki performansıyla kendini tüm futbol severlere tanıtan Mertens, artık Spor Toto Süper Lig’de kariyerine devam edecek. Hafta boyunca antrenmanlara düzenli olarak katılan Mertens’in oynamasına engel bir durum yok. Bu nedenle diğer süper stra Torreira ile beraber Mertens’in de süre alma olasılığı söz konusu. Okan Buruk’un maçın ikinci yarısında Belçikalı yıldızı sahaya sürmesi bekleniyor. Bu arada taraftarlar, sosyal medya üzerinden yürütülen özel bir sponsorluk anketiyle, Mertens’in bu sene sahada giyeceği formaya karar verecek. Ayrıca Belçika Milli Takımı teknik direktörü Roberto Martinez, Mertens’in kariyeri adına son derece doğru bir karar verdiğini belirten bir açıklama gerçekleştirdi.

Giresunspor İlk Hafta Adana Demirspor’a Kaybetti

giresunspor maç öncesi paylaşımı

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig’de deyim yerindeyse direkten dönen Giresunspor, bu sezon kendisini yine aynı kabusun içinde bulmak istemiyor. Yoluna yine Hakan Keleş önderliğinde devam eden Karadeniz ekibi, ligin ilk haftasında kendi sahasında güçlü Adana Demirspor takımını ağırladı. Maçtan 3-2 mağlup ayrılan Giresunspor, buna rağmen maç boyunca gol pozisyonlarına kolay bir şekilde girdi. Mütevazi ekipte İstanbul yolculuğu öncesinde herhangi bir ciddi eksik bulunmuyor. Bu maçta Sainz, Trore, Umut ve Bajic gibi isimler, Hakan Keleş’in hücum hattındaki en önemli silahları olacak gibi görünüyor. Giresunspor geçen sezon bu sahada oynanan karşılaşmayı deplasmanda 1-0 ile geçmişti.