Kutlu Akpınar beIN Sports’tan Ayrıldığını Duyurdu

13.08.2022 - 08:18

Kutlu Akpınar beIN Sports’tan Ayrıldığını Duyurdu

beIN Sports’ta yaşanan vedalara bir yenisi eklendi. Başarılı muhabir Kutlu Akpınar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla beIN Sports’tan ayrıldığını duyurdu. Can Önduygu, Roksan Kunter, Can İşbakan ve Mert Yüksektepe gibi isimlerin ardından böylece beIN Sports’ta bir veda daha yaşandı.

Yeni sezon öncesinde birçok isimle yollarını ayıran beIN Sports’ta ayrılıklara bir yenisi eklendi. Başarılı muhabir Kutlu Akpınar, beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. Yaklaşık 8 yıldır beIN Sports’ta görev yapan Akpınar, yeni adresini henüz takipçileriyle paylaşmadı. Akpınar, öte yandan yine futbol içerikleriyle sporseverlerin karşısına çıkacağını belirtti.

8 Yıldır Çalıştığım beIN Sports’a Veda Ediyorum

Kutlu Akpınar, beIN Sports’tan ayrıldığını Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. 8 yıldır görev yaptığı beIN Sports’a veda eden Akpınar, şu ifadeleri kullandı:

8 yıldır çalışmakta olduğum beIN Sports ailesine bugün itibari ile veda ediyorum. 2015 yılından şu zamana dek geçen süre zarfında onlarca haber, yüzlerce özel röportaj ve binlerce canlı yayınla karşınızda oldum. Bu mesleğin en büyük artısının insan tanımak olduğunu anladım. Evimiz gibi olan stadyumlarda, seyahat ettiğimiz şehirlerde bizi bir aile bireyi olarak gören tüm futbol tutkunlarına teşekkür ediyorum. Sizleri tanımak ve aynı havayı solumak paha biçilmezdi. Bu yoğun tempo içerisinde gerek sahada, gerek stüdyoda benimle beraber mesai yapan ve üzerimde emeği bulunan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Artık benim için yeni bir yolculuk başlıyor. Yakın zamanda yine futbol dolu içeriklerle görüşmek üzere.


Kutlu Akpınar Kimdir?

beIN Sports ekranlarında 2015 yılından bu yana futbolseverlerin karşısına çıkan Kutlu Akpınar, kanalın Galatasaray muhabiriydi. 2018 yılında maç önü röportajı esnasında teknik direktör Fatih Terim tarafından doğum gününün kutlanmasıyla o dönem dikkat çeken Kutlu Akpınar, son dönemde beIN Sports’ta özel röportajlarda yer alıyordu.

beIN Sports ekranlarına veda eden Kutlu Akpınar’ın yine futbol içerikleriyle dijital medyada yer alması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde Kutlu Akpınar’ın yeni adresini açıklayacağı tahmin ediliyor.