BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Hatayspor 12 Ağustos BEIN LİNK

12.08.2022 - 17:02

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Hatayspor 12 Ağustos BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’in 2’nci haftasında Trabzonspor, ilk haftayı maç yapmadan geçiren Hatayspor’u sahasında ağırlıyor. Medical Park Stadyumu’nda oynanacak olan bu keyifli müsabaka, saat 21.00’da başlayacak. Son şampiyonun maçını izlemek isteyen futbol severler, karşılaşma öncesinde genel olarak; “Trabzonspor maçı izle, Hatayspor maçı izle, Trabzonspor Hatayspor canlı izle, Trabzonspor Hatayspor canlı maç izle, Trabzonspor Hatayspor maç izle, Trabzonspor Hatayspor bedava maç izle, Hatayspor maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı” gibi aramalara yöneliyor. Trabzonspor Hatayspor maçına ilişkin canlı yayın detayları ve diğer tüm gelişmeler sizlerle!

TRABZONSPOR-HATAYSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Trabzonspor Hatayspor Maç Görseli

Trabzonspor-Hatayspor Maçı Canlı Yayın Linki

Trabzonspor-Hatayspor İzleme Linki İstanbulspor ve Trabzonspor takımlarını karşı karşıya getirecek olan bu keyifli karşılaşma, beIN Sports HD 1 kanalında yayınlanacak.

Trabzonspor-Hatayspor Maçı Canlı Takip

İstanbulspor-Trabzonspor karşılaşmasına İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Maça dair istatistikleri takip etmek isteyenler, yayıncı kuruluşun resmi sitesinde yer alan Maç Merkez bölümüne yönelebilir. 

TRABZONSPOR-HATAYSPOR MAÇI CANLI TAKİP

TRABZONSPOR HATAYSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Trabzonspor’dan Etkili Başlangıç

trabzonspor hatayspor hazırlık

Spor Toto Süper Lig’i geçen sezon şampiyon olarak kapatan Trabzonspor, aynı başarıyı bu sezona da taşımak istiyor. Son yılların en oturmuş kadrosuna sahip olan ve bunun avantajını kullanmak isteyen Karadeniz ekibi, ilk haftaya oldukça etkileyici bir başlangıç yaptı. Takım, taraftarının yoğun ilgi gösterdiği İstanbulspor deplasmanından 2-0’lık skorla döndü. Yaz hazırlık döneminde pek tatmin edici sonuçlar alamasa da resmi maçlara 2’de 2 ile başlayan Fırtına, Süper Kupa zaferiyle de büyük moral buldu. Abdullah Avcı’nın öğrencileri, şu an için ligin en hazır takımlarından biri olarak öne çıkıyor. Bu arada Trabzonspor takımında Berat Özdemir ile yollar resmi olarak ayrıldı.

Akıllar Kopenhag Maçında

Trabzonspor antrenman

Trabzonspor haftanın açılış maçında kazanarak liderliğe oturmak ve zorlu Kopenhag maçı öncesinde moral bulmak istiyor. Futbolcuların aklı büyük ölçüde Şampiyonlar Ligi play-off turu maçında olacaktır. Abdullah Avcı, motivasyon kaybı yaşamamak adına oyuncularını antrenmanlarda sık sık uyarıyor. Danimarka’nın en köklü takımlarından biri olan Kopenhag ile salı günü deplasmanda karşılaşacak olan bordo mavili ekip, yıllar sonra yeniden Devler Ligi’nin kapısını aralamak istiyor. Bu arada ligimizi şampiyon bitiren takım, uzun bir ardından düşük ülke puanından dolayı ilk kez eleme oynamak zorunda kalıyor. Hatayspor maçı öncesinde Trabzonspor takımında Bruno Peres, Serkan Asan, Marek Hamsik gibi isimler sakat durumda. Hatayspor karşısında özellikle Visca, Cornelius ve Bakasetas, ön tarafta ev sahibi ekibin en önemli kozları olacaktır.

Hatayspor İlk Haftayı Bay Geçti

Hatayspor'un Trabzonspor maçı görseli

Bu sene bilindiği üzere her hafta bir Süper Lig takımı haftayı bay geçecek. İlk haftayı bay geçiren Hatayspor, sezona yeni teknik direktörü Serkan Özbalta ile hazırlandı. Geçen sezon, Ömer Erdoğan’ın liderliğinde inişli çıkışlı bir grafik çizen güney ekibi, toplamda 53 puan elde etti. Yaz döneminde Erce Kardeşler, Vranjes, Musa, Aabid ve Varga gibi önemli isimleri kadrolarına dahil etmeyi başardılar. Öte yanan Fatih, Munir, Sackey, Diouf ve Traore, bu sezon farklı takımlara transfer oldular. Trabzonspor maçı öncesinde Hatayspor’da çok ciddi bir eksik bulunmuyor. Takım hazırlık döneminde Rizespor ve Ümraniyespor’a kaybederken Erzurum BB’yi 1-0’lık skorla yenmişti.