Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 12-14 Ağustos

11.08.2022 - 21:25

Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar 12-14 Ağustos

İspanya ve İtalya’da liglerin başlamasıyla Avrupa’da futbol sezonuna giriş yapılıyor. Keyifli geçmeye aday müsabakaların yer aldığı 12-14 Ağustos listesini sadece futbol maçlarından oluşturduk. Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar 12-14 Ağustos listesi ile karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü birbirine yakın saatlerde üç karşılaşma bulunuyor. İzleyenleri memnun etmesini beklediğimiz bu üç mücadele şu şekilde:

21.00 Altay-Samsunspor: Geçtiğimiz sezon Süper Lig’den düşen Altay, bu sezon daha iddialı olmak isteyen Samsunspor’u konuk ediyor. TFF 1'inci Lig’de sezonun açılış maçı, TRT Spor ve beIN Sports 2 ekranlarında olacak.

21.00 Trabzonspor-Hatayspor: Ligin ilk maçında çok iyi oynamasa da pozisyon vermeden maçı kazanan Trabzonspor, ilk haftayı bay geçen Hatayspor ile karşılaşıyor. Hafta içi Kopenhag karşısına çıkacak Trabzonspor’un bu maçta nasıl bir kadro ile sahaya çıkacağı merak konusu. Öte yandan Hatayspor’un da yeni teknik direktörüyle topa sahip olmak isteyeceğini tahmin ediyoruz. Bu bakımdan eğlenceli geçmeye aday bu mücadelenin adresi beIN Sports 1.

21.30 Freiburg-Borussia Dortmund: İlk hafta Augsburg deplasmanında adeta şov yapan Freiburg, kazanmasına rağmen çok iyi gözükmeyen Dortmund ile karşılaşıyor. Dortmund’da bir golcü sorunu olduğu aşikar. Bu sorunu kısa süreliğine Modeste ile çözmeye çalışacaklar. Freiburg ise bu sezon da yukarılarda olacağının sinyallerini veriyor. Bu keyifli mücadele, beIN Sports 4 ve Tivibu Spor 2 ekranlarında olacak.

1 spor ekranı 12.8.2022.jpg      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü Premier Lig ile yola çıkıyor ve Türkiye’de yolu sonlandırıyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

17.00 Arsenal-Leicester City: Arsenal geçtiğimiz yıllardan daha iyi bir görüntü ortaya koydu. Hazırlık maçlarında oyun ve sonuçlar umut vericiydi. Ligin ilk maçında da Crystal Palace’ı 2-0 mağlup ettiler. Ancak bu maçın ikinci yarısında yine geçtiğimiz sezonki kırılgan Arsenal izlenimi verdiler. Tek fark bu kez gol yemeyip, skoru arttırma şansı bulmaları oldu. Leicester ise transfer yapmadan yazı geçiriyor. İlk maç onlar adına zorlu bir sezonun habercisi gibiydi. Yine de halen bu tip maçlarda sürpriz yapma ihtimalleri var. Bu mücadelenin adresi, beIN Sports Max 1.

19.30 Brentford-Manchester United: Geçtiğimiz hafta oynanan tüm maçlarda maçlarda belli bir beklentiye sahip takımlar arasında en kötüsü Manchester United’dı. Brighton karşısında bir maçın başında pozisyona girebildiler. Bunun dışında neredeyse pozisyon bulamadılar. Onlar için zorlu bir sezon kapıda. Brentford ise geçtiğimiz sezon gibi kolay teslim olmayacağa benziyor. Leicester maçında bunu gösterdiler. Yine keyifli geçmesini beklediğimiz bu karşılaşma, beIN Sports 3 ekranlarında olacak.

21.45 Galatasaray-Giresunspor: İlk maçta Antalyaspor deplasmanında kazanan Galatasaray, kaybetmesine rağmen özellikle ilk golü yiyene kadar iyi bir performans sergileyen Giresunspor’u konuk ediyor. Galatasaray-Giresunspor Süper Lig ikinci hafta maçı, beIN Sports 1 ekranlarında olacak.
2 spor ekranı 12.8.2022.jpg      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü ise İngiltere, Türkiye ve İspanya’da soluğu alıyoruz. Günün dikkat çekici müsabakaları şu şekilde:

18.30 Chelsea-Tottenham: İlk hafta maçlarında kazanmasına rağmen çok iyi gözükmeyen ekiplerden Chelsea, bu sezon ilk 2’yi zorlayabileceğinin sinyallerini veren Tottenham’ı konuk ediyor. Tottenham’ın ön tarafta sakatlık yaşamadan sezona devam etmesi, muhtemelen ilk 4’e kendini atmasını sağlayacak. Sol ve sağ kanat beklerin performansı da üst düzey olursa belki daha yukarıları da zorlayabilirler. Chelsea ise bu sezon ilk 4’ü hedefliyor. İlk maçta da Everton’ı mağlup etmeyi başardılar. Chelsea-Tottenham arasındaki Londra derbisi, beIN Sports 3 ekranlarında olacak.

21.45 Alanyaspor-Beşiktaş: Topa sahip olmak isteyen Alanyaspor ile topun rakipte kalmasını umursamayan ve ön alan baskısı yaparak rakibi zorlamayı hedefleyen Beşiktaş karşı karşıya geliyor. İlk maçta Beşiktaş’ın top kendisinde kaldığı anlarda hücumda üretim sorunu yaşadığı görüldü. Alanyaspor ise savunmadan geçtiğimiz seneye göre çok daha rahat çıkar hale geldi. Bu şekilde Karagümrük’ü avlamayı başardılar. Keyifli geçmesi beklenen bu mücadele, beIN Sports 1 ekranlarında olacak.

23.00 Almeria-Real Madrid: La Liga’da ilk hafta lige yeni yükselen Almeria ile son şampiyon Real Madrid arasındaki mücadele ile başlıyor. Almeria geçtiğimiz yıllarda golcü bir takım görüntüsündeydi. Real Madrid’i kendi evlerinde zorlayabilirler. Real Madrid ise kaldığı yerden ligi açmak istiyor. Bu mücadele, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak.            3 spor ekranı 12.8.2022.jpg      

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarında TFF 1'inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

TV8,5 ekranlarında bu hafta da EFL Championship maçları yayınlanacak. Yayın programının önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

Dijital platformlar ise sezon başı itibarıyla kısır bir dönemde. Yayınlanacak müsabakalar şu şekilde sıralanıyor:

  • USL Championship: USL Championship Youtube
  • Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.