BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Konyaspor-Vaduz 11 Ağustos A Spor LİNK

11.08.2022 - 17:21

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Konyaspor-Vaduz 11 Ağustos A Spor LİNK

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde grup aşamasına dahil olmak isteyen Konyaspor, BATE Borisov’dan sonra Vaduz’u da devre dışı bırakmak istiyor. İlk maçta etkili bir futbol oynayan ve gurbetçi taraftarların da desteğiyle avantajlı skoru cebine koyan temsilcimizin rövanş karşılaşması, bu akşam saat 20.00’da başlayacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak olan müsabaka öncesinde futbol tutkunları;  “Konyaspor maçı izle, Vaduz maçı izle, Konyaspor Vaduz canlı izle, Konyaspor Vaduz canlı maç izle, Konyaspor Vaduz maç izle, Konyaspor Vaduz bedava maç izle, Konyaspor maçı canlı izle, A Spor link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri” gibi aramalara ağırlık veriyor. Maça dair önemli detaylar, içeriğimizin devamında sizlerle.

KONYASPOR VADUZ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Konyaspor antrenman

Konyaspor Vaduz Maçı Canlı Yayın Linki 

Konyaspor Vaduz İzleme Linki Konyaspor ve Vaduz arasındaki rövanş müsabakasına tanıklık etmek isteyen futbol severler, A Spor ekranlarına yönelebilir.

Konyaspor Vaduz Maçı Canlı Takip

Konyaspor’u Vaduz karşısında önemli bir tarafta topluluğunun desteklemesi bekleniyor. Bu keyifli maçı canlı olarak takip etmek adına UEFA’nın resmi sitesine öncelik verebilirsiniz.

KONYASPOR VADUZ MAÇI CANLI TAKİP

Konyaspor Ağır Basıyor

İlhan Paluk

Konyaspor favori olarak çıktığı ilk maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Maçı kazanamamış olsalar da en azından alınan skor turu geçmek adına temsilcimize bir avantaj sağlayacak gibi görünüyor. Bir önceki turda Belarus takımı BATE’yi iki maçta da zorlanmadan yenen Konyaspor, Vaduz karşısında da oldukça ağır basıyor. İlk maçta ev sahibi Vaduz, 72’nci dakikada Nijeryalı forvet Sasere ile öne geçti. Golden sonra baskısını arttıran Konyaspor, 7 dakika içerisinde 3 oyuncu değişikliği gerçekleştirdi. Oyunun son dakikalarında Muhammet Demir ile golü bulan temsilcimiz, Türkiye’ye avantajlı bir skor ile dönmeyi başardı. Bu maçta Konyaspor hem gol denemelerinde hem de topa sahip olma yüzdelerinde rakibine net bir üstünlük sağladı.

Yeşil Beyazlılar Lige Beraberlik ile Başladı

Konyaspor sağlık raporu

Geçtiğimiz sezon ligin en etkili ekiplerinden biri olarak dikkat çeken Konyaspor, yeni sezona beraberlik ile başladı. Ligin yeni ekibi olan Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşan Konyaspor, genel olarak rakibe üstünlüğünü kabul ettiremedi. Özellikle Rahmanovic ve Michalak beklentilerin epey altında kaldı. Konyaspor ligin 2’nci haftasında Başakşehir takımını sahasında ağırlayacak. Bu arada Konyaspor resmi internet sitesinden bazı oyuncularının sağlık raporuna ilişkin detaylı bir açıklama gerçekleştirdi. Bu açıklamada Konyaspor oyuncusu Pavicic’in öksürük ve yüksek ateş şikayetlerinden dolayı lig maçının kadrosundan çıkartıldığı belirtildi. Öte yandan Çekici, Oğulcan ve Ahmet’in tedavi süreçlerine ilişkin detaylar paylaşıldı. Bu oyuncuların hiçbirinin Vaduz karşılaşmasında oynaması beklenmiyor.

Vaduz Hafta Sonu Kaybetti

Vaduz İsviçre Ligi

Liechtenstein’ın en önemli temsilcisi olan ve İsviçre Ligi’nde rekabet eden Vaduz, kendi ülkesindeki kupayı hemen hemen her sene müzesine götürebildiği için Avrupa arenasında kendine kolayca yer bulabiliyor. Bu sene de beklenildiği üzere Liechtenstein Kupası’nı kazanan ekip, UEFA Konferans Ligi’nde yer alamaya hak kazandı. Bu kupanın ilk eleme turunda Koper takımını zorlanarak da olsa elemişlerdi. Öte yandan Vaduz, İsviçre Challenge Ligi’ne oldukça kötü bir başlangıç yaptı. 4 hafta sonunda henüz galibiyet ile tanışamayan Vaduz, pazar günü kendi sahasında Bellinzona takımına 3-2 kaybetti.