BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Başakşehir-Breidablik 11 Ağustos TRT Spor LİNK

11.08.2022 - 17:19

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Başakşehir-Breidablik 11 Ağustos TRT Spor LİNK

Ülkemizi UEFA Konferans Ligi’nde temsil eden Başakşehir, Emre Belözoğlu liderliğinde bir üst tura çıkmaya oldukça yakın. İzlanda’da oynanan ilk maçta avantajlı skoru cebine koyan Başakşehir, rövanş karşılaşmasında rakibin sürpriz yapmasına izin vermek istemiyor. Saat 20.45’te başlayacak olan maç öncesi öne çıkan aramalar şu şekilde: Başakşehir maçı izle, Breidablik maçı izle, Başakşehir Breidablik canlı izle, Başakşehir Breidablik canlı maç izle, Başakşehir Breidablik maç izle, Başakşehir Breidablik bedava maç izle, Başakşehir maçı canlı izle TRT Spor izle, UEFA Konferans Ligi maçı online. Karşılaşma öncesinde öne çıkan notları sizler için derlemeye çalıştık.

BAŞAKŞEHİR-BREİDABLİK MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

başakşehir breidablik maçı görseli

Başakşehir Breidablik Maçı Canlı Yayın Linki 

Breidablik Başakşehir İzleme Linki Başakşehir turu büyük oranda cebine koysa da kendi sahasında taraftarlarına iyi bir futbol izletmek istiyor. Maç, ülkemizde yine TRT Spor’dan şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Başakşehir Breidablik Maçı Canlı Takip

Başakşehir’in Breidablik karşılaşmasını canlı olarak takip etmek için UEFA’nın resmi sitesinde yer alan ve maçla alakalı detayları içeren sayfaya yönelebilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR BREİDABLİK MAÇI CANLI TAKİP

Başakşehir İşi İlk Maçtan Bitirdi

emre belözoğlu

Ülkemizi Konferans Ligi’nde temsil eden Başakşehir, Breidablik karşısında neden bu kadar net şekilde favori olduğunu fazlasıyla kanıtladı. 19 Mart tarihinde oynanan Adana Demirspor maçından bu yana oynadığı resmi ve özel maçların hiçbirini kaybetmeyen Başakşehir, müthiş bir form yakalamış durumda. Henüz sezon başı olmasına rağmen oldukça hazır bir görüntü sergileyen İstanbul ekibi, İzlanda’daki ilk maçta zayıf rakibini 3-1 ile geçmeyi başardı. Bu avantajlı skor sayesinde Başakşehir bu akşam tek farklı bir yenilgi alsa bile turu geçen taraf olacak. İlk maçta goller Deniz Türüç ve Aleksic’in ayağından gelmişti. Oyunun kontrolünü genel olarak elinde tutan Başakşehir, turu büyük ölçüde cebine koymuş durumda.

Mesut Özil Rezerv Lig’deki İlk Maçına Çıktı

mesut özil başakşehir

Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılan ve kariyerinde yeni bir sayfa açmak adına Başakşehir takımına transfer olan yıldız oyuncu Mesut Özil’in sahalara dönüş tarihi merak ediliyor. Emre Belözoğlu, yıldız ismin şu an için fiziksel anlamada yetersiz olduğunu, yaklaşık 20-25 güne daha ihtiyacı olduğunu belirten bir açıklama gerçekleştirdi. Mesut Özil, geçtiğimiz hafta sonu Türkiye Rezerv Ligi’nde ilk maçına çıkma şansı buldu. Özellikle maç ritmi kazanması adına bu ligde bir süre daha oynayacak gibi görünen Özil, ilk maçında etkisiz kaldı. Mesut’un sadece 45 dakika forma giydiği maçta Başakşehir, Kasımpaşa’ya 7-1 kaybetti. Bu arada Başakşehir’in bu turu geçmesi durumunda play-offta karşılaşacağı muhtemel rakipler belli oldu. Norveç ekibi olan Lilleström ile Antwerp arasındaki eşleşmeden galip gelecek takım, Başakşehir’in yeni rakibi olacak.

Breidablik Turu Mucizelere Bıraktı

breidablik başakşehir mç görseli

İzlanda ekibi Breidablik, ilk maçta Başakşehir’i hem oyun hem de skor anlamında zorlayamadı. Pozisyona girmekte zorlanan Breidablik, tek golünü 63’üncü dakikada Einarsson’un ayağından buldu. Tur şansını mucizelere bırakan İzlanda ekibi, benzer hayal kırıklığını lige de taşıdı. Hafta sonu favori çıktıkları Stjarnan karşılaşmasında kalelerinde tam 5 gol gördüler. Buna rağmen Breidablik, hala ligin zirvesinde yer almayı sürdürüyor. Özellikle Thorvaldsson, attığı 12 gol ile İzlanda Ligi’nde gol krallığını önde götürüyor.